Ramblas Barcelona

 • Barcelona, Spanien

Om hotellet

 • WiFi

Attraktivt läge på La Rambla

Ramblas Barcelona har ett attraktivt läge på den kända avenyn La Rambla i centrala Barcelona. Här bor du nära flera av stadens kända sevärdheter som de gotiska kvarteren, katedralen och Paseo de Gracia.

I närheten av hotellet hittar du ett stort utbud av shopping, tapasbarer och nattliv. Du har också nära till lokala kommunikationer.

På hotellet finns:

 • Restaurang och bar
 • 24 h reception
 • WiFi

Alla rum/lägenheter har:

 • WiFi
 • Bad och wc

Vissa rum går att boka för fler än ordinarie antal, t ex ett dubbelrum som disponeras av tre. Tillkommande person(er) sover då i extrabädd, t ex viksäng eller bäddsoffa.

Här använder vi hotellets benämningar av rumstyper.

 • Antal rum : 90

Snabbfakta

Bad/strand
500 m
Centrum
300 m
Restaurang/Bar
Ja/Ja

Medeltemperatur i Barcelona

Adress & telefon

Adress
La Rambla, 33, BARCELONA, Spain

Viktig information

Reception 24 h
Ja
Senast renoverad
2002
Antal rum
90
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
AC i allmänna utrymmen
Ja
Incheckning
14:00-00:00
Utcheckning
12:00
Kassafack i receptionen
Ja
Tvättservice
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Bad/wc
Ja

Mat & dryck

Restaurang
Ja
Bar
Ja
AC i restaurang
Ja
Frukost
Ja
Café
Ja

Avstånd

Lokaltrafik
1 m
Centrum
300 m

Strand

Bad/strand (minsta avstånd)
500 m
Bad/strand (max)
500 m

Barn & ungdomar

Spjälsäng
Ja

Tillgänglighet

Antal våningar
9
Hiss
Ja
Rullstolstillgänglighet hotellområde
Nej

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

 • Gäller från 2024-05-01 till 2024-11-01
 • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ingen personal på det här resmålet, men med TUI-appen kan du nå oss dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer vi också att hjälpa till med praktiska frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Taxi till centrala Barcelona ca 12 km, ca 45 euro. Ca 40 min från flygplatsen till centrala Barcelona (Plaza de España). Förboka taxitransfer till ditt hotell genom att logga in på myTUI på tui.se.

Avstånd

Lokaltrafik
1 m
Centrum
300 m

Strand

Bad/strand (minsta avstånd)
500 m
Bad/strand (max)
500 m

Kundomdömen

Bra läge men…

 • 5 av 10
Läget var bäst. Riktigt bra! Men för att kunna sova ordentligt måste man nog ha rum inåt gården och inte ut åt gatan = La Rambla eftersom även nu när det inte var högsäsong var det mycket högljudda folksamlingar i rörelse dygnet runt inkl fotbollshuliganer och kravallpoliser. Att hotellet är dåligt ljudisolerat märktes också av ljud från närliggande rum samt från tunnelbanan. Då tunnelbannan passerade under bokstavligen skakade hela huset. Men allt detta får man kanske acceptera då fastigheten är gammal och ligger mitt i smeten. Vad som inte var ok, tycker jag, var att mestadelen av frukosten var inplastad i små engångs plastförpackningar. Och detta 2024 med allt vad vi vet om plastens dåliga sidor! Nej, det här är inte ok och med bakgrund av det andra jag nämnt så kanske TUI ska ställa lite mer krav på hotellet vad gäller engångsplasten.