Marriott Residence Tremblant

  • TUI Ski
  • Tremblant, Quebec, Kanada

Om hotellet

  • WiFi

Nära centrum och liftarna

Marriott Residence Tremblant har ett utmärkt läge i skidorten Tremblant. Här bor du med centralt läge samtidigt som du har nära till liftarna.

För större familjer och sällskap finns det möjlighet att boka tvårumslägenheter för upp till 6 personer. Alla lägenheter är utrustade med pentry så att du som vill kan tillaga egna måltider.

Nära liften

Marriott Residence Tremblant ligger bara en minuts promenad från närmaste lift som tar dig upp till backarna. Om du i stället vill ta en promenad uppför tar det cirka 10 minuter. I närheten av hotellet hittar du flera butiker och restauranger.

Bada i bubbelpool utomhus

När du kommer tillbaka till hotellet efter en dag med åk i backarna kan du beställa en varm dryck och slå dig ner framför eldstaden i lobbyn. Om du känner för ett värmande bad i stället har du möjlighet att ta ett dopp i bubbelpoolerna utomhus.

  • Antal rum : 127

Snabbfakta

Centrum/Shopping
200 m/200 m

Adress & telefon

Adress
170 Chem. du Curé Deslauriers, Mont-Tremblant, QC J8E 1C9, Canada
Telefon
+181 968 140 00

Viktig information

Antal rum
127
WiFi
Ja
Tvättservice
Ja

Sängar

Bäddsoffa
Ja
Queen size
Ja

Mat & dryck

Frukost
Ja

Avstånd

Centralt läge nära butiker, barer och restauranger och med en minuts promenad till närmaste lift. Cirka 10 minuters promenad i uppförsbacke till backarna och 10 minuters promenad till skidskolans mötesplats.

Shopping
200 m
Centrum
200 m

Pool

Bubbelpoolerna är säsongsöppna.

Jacuzzi
Ja

Sport

Gym
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-01 till 2025-05-01

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 timmar från Montreals flygplats. På flygplatsen möts du av guider från vårt systerföretag Crystal Ski. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Centralt läge nära butiker, barer och restauranger och med en minuts promenad till närmaste lift. Cirka 10 minuters promenad i uppförsbacke till backarna och 10 minuters promenad till skidskolans mötesplats.

Shopping
200 m
Centrum
200 m