Biljett

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Andra frågor

Behöver jag skriva ut min biljett?

 ​​​​​​Reser du med charterflyg och har valt onlinebiljett behöver biljetten skrivas ut.  Biljetten ska tas med till incheckningen. Du kan skriva ut din biljett påmyTUI tidigast från 25 dagar före avresa, förutsatt att din resa är slutbetald och betalningen registrerats hos oss. 

Alternativt kan biljetten visas digitalt. Vi rekommenderar i så fall att du sparar en kopia av biljetten så du kan visa upp den utan att ha tillgång till internet. 

Vill du ha biljetten hemskickad tillkommer en biljettavgift på 150:- per bokning, den skickas till dig ca 2 veckor före avresa. Se kontaktuppgifter nedan. 

Reser du med reguljärflyg använder man sig av s.k."electronic tickets". Den kan du skriva ut via myTUI.

Läs mer om E-biljetter och bokningsbekräftelse här.

Vad för information hittar jag på min biljett?

 ​​​​​​På biljetten finns, förutom beskrivning av vad du beställt, även den gällande tidtabellen och vilken terminal flyget går från (gäller Arlanda och Kastrup).
Eventuella önskemål i biljetten kan inte garanteras. 

Om du har reserverade sittplatser på ditt flyg visas det inte på din biljett, eftersom bokningen sker direkt med det flygbolag du reser med. Vid en platsbokning skickas en bekräftelse på beställningen till din mail. Vi rekommenderar att du skriver ut det och tar med dig på resan.

Läs mer om biljetter och bokningsbekräftelse här. 

Kategorier

Välj bland kategorierna här nedanför för att få svar på din fråga.

Hittade du inte svaret?

Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Oavsett om du vill boka en resa eller undrar över något inför, under eller efter din resa. Hör av dig till oss här.

Kontakta oss