TUIs Trygghetspaket – utan extra kostnad

Att kunna resa igen är det många som längtar efter nu. Därför har vi tagit fram ett trygghetspaket så att du utan oro kan boka en resa. Av- och ombokningsskydd ingår och du kan ändra datum och resmål tätare inpå avresa. Plus det kanske allra bästa – du har öppet köp ända fram till 60 dagar före resan!

Vi bjuder på av- och ombokningsskydd (ord. pris 199–399 kr). Det ger dig rätt att boka av om du blir sjuk och att boka om – alltså byta datum, resmål eller hotell – vid valfritt antal tillfällen ända fram till 14 dagar före avresa. Samt Prisgaranti Plus och många andra förmåner som du läser mer om på vår sida om TUIs av- och ombokningsskydd. Läs mer här.

Öppet köp gäller från att du bokar resan till 60 dagar före avresedatum. Du behöver fortfarande betala anmälningsavgift inom 5 dagar efter att du bokat, men skulle du senare ångra dig, och det återstår minst 60 dagar, får du tillbaka det du dittills har betalat minus en administrativ kostnad på 200:-per resenär samt serviceavgiften.

Villkor för Trygghetspaketet
• Gäller för paketresor med charterflyg
• Vid ombokning ska även den nya resan vara en paketresa med charterflyg
• Gäller inte för weekendresor, kryssningar eller resor du paketerar själv
• Om resan du bokar om till har ett högre pris betalar du bara mellanskillnaden, har den nya resan ett lägre pris återbetalas inte mellanskillnaden
• För utflykter och andra tillval till ursprungsresan gäller vanliga av- och ombokningsregler
• Erbjudandet gäller för nya bokningar gjorda från och med den 4 maj 2020
• Ombokningar kan bara göras via vår kundtjänst på tel 0771-84 01 00

Utöver detta erbjuder vi även COVID CARE kostnadsfritt till alla som reser 11 juni–31 december 2020 och har bokat ett charterpaket, här kan du läsa mer om COVID CARE. Läs mer här.