TUIs Trygghetspaket – kostnadsfritt till hösten 2021

Att kunna resa igen är det många som längtar efter nu. Därför fortsätter vi under större delen av 2021 att bjuda på vårt trygghetspaket, som blivit mycket uppskattat tack vare förmåner som fria ombokningar och förlängt öppet köp. Först från och med resor efter den 31 oktober 2021 återgår vi till det ordinarie priset för detta tillval.

Av- och ombokningsskydd

Av- och ombokningsskyddet ger dig rätt att boka av om du blir sjuk - mot uppvisande av läkarintyg, och att boka om – alltså byta datum, resmål eller hotell – vid valfritt antal tillfällen ända fram till 14 dagar före avresa. Dock måste den nya resan ha ett avresedatum inom sex månader från den ursprungliga. Dessutom ingår Prisgaranti Plus och många andra förmåner som du läser mer om på vår sida om TUIs av- och ombokningsskydd. Läs mer här. Pris 0:- på avresor till och med den 31 oktober 2021. Därefter 199–399:- beroende på resans pris.

Öppet köp

För dig som valt av- och ombokningsskydd gäller öppet köp från att du bokar resan till 60 dagar före avresedatum. Du behöver fortfarande betala anmälningsavgift inom 5 dagar efter att du bokat, men skulle du senare ångra dig, och det återstår minst 60 dagar, får du tillbaka det du dittills har betalat minus en administrativ kostnad på 200:- per resenär.

Villkor för Trygghetspaketet
• Gäller för paketresor samt endast flyg med charterflyg
• Vid ombokning ska även den nya resan vara en paketresa eller endast flyg med charterflyg.
• Gäller inte för weekendresor, kryssningar eller resor du paketerar själv
• Om resan du bokar om till har ett högre pris betalar du bara mellanskillnaden. Du kan inte boka om till en rabatterad/prissänkt resa, men däremot få mellanskillnaden tillbaka om vi sänker priset på resan du ursprungligen bokat.
• För utflykter och andra tillval till ursprungsresan gäller vanliga av- och ombokningsregler
• Erbjudandet gäller för nya bokningar gjorda från och med den 4 maj 2020
• Ombokningar kan bara göras via vår kundtjänst på tel 0771-84 01 00

Utöver detta erbjuder vi även COVID CARE kostnadsfritt till alla som reser 11 juni 2020–30 april 2021 och har bokat ett charterpaket. Här kan du läsa om COVID CARE. Läs mer här.