Cypern

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och rent turkost vatten. Reser du med oss väljer du mellan öns bästa resmål och många hotell med modern inredning, barnaktiviteter, träningsmöjligheter och strandläge. Däribland två TUI Family Life. Läs mer

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och rent turkost vatten. Reser du med oss väljer du mellan öns bästa resmål och många hotell med modern inredning, barnaktiviteter, träningsmöjligheter och strandläge. Däribland två TUI Family Life.

Du flyger direkt till Larnaka på sydkusten och kan välja mellan inte mindre än sju olika resmål på ön. Med moderna hotell som passar allt från stora-släkt-semestern till kompisresan eller den lilla familjen. Och med stränder som har Europas renaste badvatten (enligt EU:s årliga rapport).

Sandstränder, loungebarer och kultur

  • Nissi Beach finns ofta med på topplistor över världens bästa stränder. Här ligger vårt TUI Family Life Aeneas by Atlantica med kostnadsfria barnklubbar som Bamseklubben, proffsiga träningspass och stort fokus på mat och dryck.
  • I Ayia Napa får du lite av allt: strandliv, klippor, antika kulturskatter och vibrerande nattklubbar.
  • Fig Tree Bay har ett lite lugnare tempo och många hotell direkt på stranden.
  • Limassol passar den som vill ha mer av trendiga barer och coola butiker.
  • Världsarvsstaden Pafos är kulturhuvudstad 2017 och en lycklig kombination av modernt cityliv och antika lämningar. 
  • Den lyxigaste semestern får du garanterat på vårt TUI Sensatori-hotell med golfbana i Aphrodite Hills

Hotellen som ger dig mer
Om du reser i en familj med blandade åldrar är det våra två TUI Family Life-hotell som ger dig mest. Ett av dem är TUI Family Life Nausicaa Beach. Här finns allt från träning i grupp till utomhusbio för tonåringar. En lugn och skön atmosfär för den som reser utan barn finns på våra TUI Sensimar-hotell. 

Nyheter i sommar!
Lugnt och lyxigt för familjer – nya Blue Star Atlantica Mare Village med toppenläge i lagunen har sviter med swim-up intill rummet. Reser du med barn som inte vill lämna vattenrutschkanorna ska ni bo på nya Splash-hotellet Tofinis.

Dykning, shopping och antika ruiner
Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping, kulturhistoriska sevärdheter,  mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv, vingårdsbesök eller restauranger med träkolsgrillade specialiteter. Missa inte att se mer av ön, antingen på våra utflykter eller genom att hyra en bil.

Visa mindre

Rekommenderade hotell