Cypern

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och rent turkost vatten. Reser du med oss väljer du mellan öns bästa resmål och många hotell med modern inredning, barnaktiviteter, träningsmöjligheter och strandläge. Däribland två TUI Family Life. Läs mer

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och rent turkost vatten. Reser du med oss väljer du mellan öns bästa resmål och många hotell med modern inredning, barnaktiviteter, träningsmöjligheter och strandläge. Däribland två TUI Family Life.

Du flyger direkt till Larnaka på sydkusten och kan välja mellan inte mindre än sju olika resmål på ön. Med moderna hotell som passar allt från stora-släkt-semestern till kompisresan eller den lilla familjen. Och med stränder som har Europas renaste badvatten (enligt EU:s årliga rapport).

Sandstränder, loungebarer och kultur
Nissi Beach finns ofta med på topplistor över världens bästa stränder. Här ligger vårt TUI Family Life med kostnadsfria barnklubbar som Bamseklubben, proffsiga träningspass och stort fokus på mat och dryck.  I Ayia Napa får du lite av allt: strandliv, klippor, antika kulturskatter och vibrerande nattklubbar. Fig Tree Bay har ett lite lugnare tempo och många hotell direkt på stranden. Den som vill ha mer av trendiga barer och coola butiker ska hålla utkik efter Limassol eller världsarvsstaden Pafos. Den lyxigaste semestern får du garanterat på vårt TUI Sensatori-hotell i Aphrodite Hills

Hotellen som ger dig mer
Om du reser i en familj med blandade åldrar är det våra två TUI Family Life-hotell som ger dig mest. Här finns allt från träning i grupp till utomhusbio för tonåringar. Men du kan också kika på våra Blue Star-hotell med lekhus och träningstips. En lugn och skön atmosfär för den som reser utan barn finns på våra TUI Sensimar-hotell.

Dykning, shopping och antika ruiner
Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping, kulturhistoriska sevärdheter,  mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv, vingårdsbesök eller restauranger med träkolsgrillade specialiteter. Missa inte att se mer av ön, antingen på våra utflykter eller genom att hyra en bil.

Visa mindre