Turkiet

Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, TUI Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna. Men också handplockat boende i kategorier från Litet och familjärt till De Luxe. Läs mer

Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, TUI Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna. Men också handplockat boende i kategorier från Litet och familjärt till De Luxe.

Hitta rätt resmål
Du kan välja mellan ett femtontal resmål uppdelade på två kuster:

Hitta rätt hotell
För familjens bästa semester finns Family Life med kostnadsfria Bamseklubben, träningspass och stort fokus på mat och dryck.

Vuxna utan barn kan välja mellan flera TUI Sensimar som satsar lite extra på det goda i livet i form av matupplevelser, fitness och spa. Splash heter hotellen med eget vattenland. På Magic Life har du tillgång till massor av sportaktiviteter. Andra hotellkoncept är njutningsfyllda femstjärniga TUI Sensatori, familjevänliga Blue Star och SuneoClub, där roliga aktiviteter kombineras med prisvärd All Inclusive. 

Veckolånga gületkryssningar med träskutor som gör strandhugg i badvikar finns på alla kusterna ovan. 

Allt fler väljer Turkiet. Klicka vidare och upptäck varför.

Visa mindre

Rekommenderade hotell