Din varukorg
Phuket
Phuket

Thailand

Att göra i Phuket

Upplevelser Phuket

Filtrera efter:

Pris (vuxen)

kr
kr

Upphämtning på hotell

Kategorier

Alternativ

Höjdpunkterna i Phang Nga Bay utflykt i liten grupp
Aktiviteter

Höjdpunkterna i Phang Nga Bay utflykt i liten grupp

Alla sevärdheter i Phang Nga Bukt finns i denna två-i-en-utflykt som utforskas från land och vatten. Under morgonen åker du med lokala longtailbåtar från Ban Hinrom Pier för att utforska Phang Bga bukten från havet. Du åker först till Hong ön, utforskar grottorna med kanot och sedan vidare till James Bond ön. Stanna för ett dopp och sedan finns tid för lunch på en av de bästa utsiktsplatserna i Phang Nga Bay, Samet Nangshe. Nästa stopp är Monkey Cave, eller Wat Suwan Khuha, hem till den vilande Buddhan och massa apor. Slutligen kan du koppla av och simma vid Raman Forest-vattenfallet i djungeln.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Phukets höjdpunkter rundtur i liten grupp
Utflykter & dagsturer

Phukets höjdpunkter rundtur i liten grupp

Om du kan slita dig ifrån Phukets vackra stränder kommer du upptäcka en annan sida av ön. Utflykten börjar med att vi går längs den berömda Thalong Road – den historiska punkten i gamla Phuket. Vandra längs färgrika byggnader och fasader i kolonial stil. Du får se en fantastisk mix av öst möter väst med den kinesiska barockarkitekturen som du inte hittar någon annanstans i Thailand. Buddhastatyn på Nakkerd Hill, templet Wat Chalong och ett bedsök med provsmakning på ett destilleri för den prisbelönta rommen Chalong Bay avslutar dagen.

Gratis avbokning
Språk:

de, en 

Phang Nga Bay kajaktur
Aktiviteter

Phang Nga Bay kajaktur

I sällskap av en paddlande guide glider du genom Phang Nga-buktens vatten i havskajak. Första anhalt på färden är en av buktens mest kända öar – Panak. Din guide tar täten genom ett nätverk av grottsalar och laguner innan vi kliver iland för lunch med thailändsk buffé. Har du ögonen med dig kan du få syn på både apor och fladdermöss längs vägen. Sedan paddlar vi över till James Bond Island, känd som inspelningsplats för filmen Mannen med den gyllene pistolen. Vi fortsätter så till ön Hong, för att få uppleva dess kända och magiskt vackra lagun omringad av klippor. På vägen tillbaka blir du serverad kyckling enligt thailändskt recept.

Gratis avbokning
Språk:

de, en 

STEP-vandringstur i Phuket med Thalang Road nattmarknad
Aktiviteter

STEP-vandringstur i Phuket med Thalang Road nattmarknad

Piffa upp din söndagskväll med en STEP-vandringstur i Phuket. Först ut är den berömda Blue Elephant Restaurant. Sedan följer en rundvandring i Phukets gamla stadsdel för att besöka den livliga nattmarknaden, prova typisk gatumat eller köpa en souvenir.Din kväll börjar i Blue Elephant Restaurant – en berömd kedja som gått från en midre skala till att ha restauranger spridda över fem kontinenter. Phukets filial är inrymt i en hundraårig kinesisk-portugisisk herrgård som ursprungligen var guvernörens bostad. Här erbjuds gratis te och kaffe, eller så kan du prova en av deras signaturcocktails från baren.Därefter tar vi en rundvandring i gamla stan - och på natten kommer platsen verkligen till liv. Vandra genom de färgglada koloniala byggnaderna och besök Thalong Road nattmarknad. Du kan shoppa, utforska, äta gatumat eller bara luta dig tillbaka och njuta av atmosfären.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Phuket Explorer
Utflykter & dagsturer

Phuket Explorer

Phuket har så mycket mer än fantastiska stränder. Den här utflykten tar dig till Phukets bästa sevärdheter under en och samma dag. Dagen börjar med ett besök vid Nakkerd Hill och den imponerande statyn Big Buddha. Här kan du blicka ut över södra Phuket innan vi fortsätter till Wat Chalong, öns heligaste kloster och tempel. På en fabrik där man tar hand om de lokalt odlade cashewnötterna blir det demonstration och provsmakning. Nästa stopp är Phukets äldsta kinesiska tempel och här får du veta mer om den kinesiska kulturens influenser på Thailand. Dagen avslutas med ett en vandring längs den berömda Thalong Road.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr 

Phang Nga Bays höjdpunkter – privat utflykt
Utflykter & dagsturer

Phang Nga Bays höjdpunkter – privat utflykt

Alla måsten i Phang Nga Bay ingår på denna två-i-ett privata utflykt, där du fâr utforska till lands och havs. Du åker på en lokal longtailbåt till James Bond Island och Hong Island och upptäcker sedan den berömda Monkey Cave, utsiktspunkter och vattenfall på eftermiddagen.Under morgonen kastar du loss med en lokal longtailbåt från Ban Hinrom Pier för att utforska bukten till havs. Och du kommer snart att bli omgiven av de berömda smaragdtoppar som utmärker Phang Bga Bay. Du tar dig först till Hong Island, utforskar grottorna med kanot, sedan bär det av till James Bond Island där vi har friheten att segla vart vi vill och till och med utforska på land.Stanna för ett dopp och njut sedan av en lunch vid en av de bästa utsiktspunkterna i Phang Nga Bay, Samet Nangshe, där du äter med utsikt från terrassen. Nästa stopp blir "Monkey Cave", eller Wat Suwan Khuha, hem till den liggande Buddha - och massor av apor. Därefter kommer du att ha tid att koppla av och simma vid vattenfallet Raman Forest i djungeln.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Phukets höjdpunkter privat rundtur
Utflykter & dagsturer

Phukets höjdpunkter privat rundtur

Om du kan slita dig från Phukets vackra stränder kommer du att upptäcka en annan sida av ön. Denna privata rundtur kommer låta dig upptäcka den kinesisk-portugisiska stilarkitekturen i gamla stan, ta dig till den berömda Big Buddha-statyn, Wat Chalong-templet och låta dig provsmaka lokalt producerad rom på Chalong Bay-destilleriet.Det hela börjar med en guidad promenad längs den berömda Thalong Road – det historiska hjärtat av Gamla Phuket. När du vandrar bland färgglada koloniala byggnader och utarbetade fasader, kommer du att se en vacker blandning av öst som möter väst i den kinesisk-portugisiska arkitekturen som inte finns någon annanstans i Thailand.På Nakkerd Hill besöker du den imponerande Big Buddha-statyn för en fantastisk utsikt över södra Phuket innan du beger dig till öns mest ansedda kloster och tempel i Wat Chalong. Till sist avrundar vi med en rundtur och provsmakning på ett lokalt destilleri – producent av den prisbelönta Chalong Bay-romen.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Träffa elefanter på Phuket
Aktiviteter

Träffa elefanter på Phuket

Ett besök på Green Elephant Sanctuary Park är en upplevelse där du känner att du gör något för djur och miljö på Phuket. Här räddas elefanter från hela Thailand och får återanpassas till naturen. Under en presentation får du veta hur man arbetar för att skydda de asiatiska elefanterna. Du kan hjälpa till att mata dem och sedan byta om till badkläder för att gå med dem till lerbadet. Fotografer finns på plats för att föreviga dig tillsammans med djuren i vattnet. Sedan kan du duscha av dig leran tillsammans med elefanterna i en enorm dusch – en kul upplevelse. När allt är klart väntar en härlig thaibuffé.

Gratis avbokning
Språk:

de, en 

Phi Phi Islands med motorbåt för morgonpigga
Aktiviteter

Phi Phi Islands med motorbåt för morgonpigga

En utflykt till de berömda Phi Phi-öarna är nästan ett måste vid ett besök i Thailand – och en tidig start ger dig chansen att upptäcka öarnas skönhet utan flockar av andra turister. Vi börjar med att passera den kända Maya-bukten. Därnäst följer ett fotostopp när vi passerar Monkey Beach som fått sitt namn av apflockarna som trivs där. Vårt mest omtyckta stopp är lagunen Pileh där höga klippor omger det smaragdfärgade vattnet och du får gott om tid för ett dopp. Att vi kommer före de flesta andra betyder att utsikten inte skyms av andra båtar. Efter buffélunch ombord kan du koppla av i solen eller snorkla vid korallreven.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, da, en, fr, +4  it, no, pl, sv

Phi Phi-öarna snorklingstur
Aktiviteter

Phi Phi-öarna snorklingstur

Ett besök på de legendariska Phi Phi-öarna är nästan ett måste när du är i Thailand. Ett roligt sätt att göra detta på är att åka på en utflykt med motorbåt. På den här turen besöks några av skärgårdens bästa stränder och du får tid på egen hand för att att simma, snorkla och koppla av. Maya Bay är stranden där Leonardo DiCaprio-filmen The Beach spelades in. Nästa strand är Monkey Beach – som fått sitt namn från de apor som håller till där. En annan favorit är Pileh-lagunen – där klipporna tornar upp sig runt det smaragdgröna vattnet. Lite senare blir serveras en lunchbuffé och du kan koppla av i solen eller snorkla

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr 

Phang Nga och Koh Khai med motorbåt och kanot
Aktiviteter

Phang Nga och Koh Khai med motorbåt och kanot

Grottor, mangroveskog och en flytande by – den här rundturen i Phan Nga-bukten har alla ingredienser för en perfekt dag i det fria. Först kommer Koh Panak. Efter en tur i motorbåten utforskar vi de vackra grottorna och lagunen där. Näst på tur står kanotpaddling vid Koh Hong. Ett perfekt sätt att komma nära naturen med kalkstensklippor och turkost vatten. Din äventyrliga dag fortsätter med en tur till James Bond Island – Koh Tapu som den kallas av lokalbefolkningen – och sedan lunch i den flytande byn Koh Panyi. Sist men inte minst besöker vi Koh Khai där du kan koppla av i den vita sanden och snorkla runt bland korallreven.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Khao Sok Eko Rundtur
Utflykter & dagsturer

Khao Sok Eko Rundtur

Det bästa av Thailand i en och samma utflykt. Du får stiga in i Khao Soks nationalpark och vandra genom djungeln med elefanter, åka bambuflotte och se en uppvisning av thailändsk matlagning. Ett besök på den lokala marknaden och ett antal vackra panoramavyer blir det också under dagen.Marknaden i Takua Pa är första stoppet och du kommer närmare den lokala kulturen går knappast att komma. Strosa omkring, insup dofter och färger och njut av vimlet. Nästa höjdpunkt är ett besök på Elephant Care Project, en plats där äldre elefanter tas omhand. Här får du hjälpa till med att laga mat, mata, bada och promenera genom djungeln med de imponerande elefanterna. När hungern gör sig påmind går vi vidare till en restaurang, på väg dit har vi fin utsikt över hela Khao Lak. Nu väntar en uppvisning i thailändsk matlaging och sedan traditionella rätter att smaka på innan det är dags att åka nerför floden på en bambuflotte.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Introduktion till Phuket

Phuket är ett av Thailands mest mångsidiga resmål med ett enormt utbud av upplevelser. Här finns fina stränder, fantastisk mat, sevärdheter, aktiviteter och kultur i alla former. Thailands största ö har många stränder med gyllene sand och vattensporter, strandrestauranger och beach clubs. Bortom stränderna väntar en tropiskt grönskande natur och nationalparker med regnskog och vattenfall där du kan vandra eller paddla kanot. Den marina undervattensvärlden är minst lika spänannde. Du kan göra dagsutflykter från Phuket till några av Thailands mest eftertraktade dykplatser. Även den som vill ägna sig åt snorkling har mycket att upptäcka i form av färgstarka fiskar och koraller. Phuket är helt enkelt en perfekt blandning av avkoppling, kultur, båtturer, sportaktiviteter och strandliv.