Din varukorg
Cancun
Cancun

Mexico

Saker att göra i Cancun

Detta mexikanska paradis pÅ Yucatan-halvön är perfekt för resenären som gillar att kombinera vacker natur med fascinerande kultur. Karibien är precis där och inbjuder dig att simma, snorkla och fiska. För avslappning på stranden, ta en båttur ut till fantastiska Isla Mujeres, där du kan snorkla vid revet och sedan njuta av strandklubbens faciliteter. Det serveras cocktails och andra drycker.

Cancun handlar naturligtvis också om Mayas civilisation. En resa till det enorma pyramidala tempelkomplexet i Chichen Itza är en upplevelse sompassar sig bäst tidigt på morgonen innan värmen blir för förtryckande. Om historien är din sak, måste du också besöka den arkeologiska zonen Coba, vars Nohoch Muul-pyramide är den högsta i Yucatan. I den muromgärdade Maya-staden Tulum kommer du att bli charmad av ruinerna intill safirvattnet.

När du har fått tillräckligt med pyramider och lugnande ansiktsbehandlingar, finns det massor med aktiviteter som klippdykning, repsvängning, cykling, kajakpaddling och promenader i Xel-Ha Eco-waterpark, som också har ett riktigt imponerande naturligt akvarium. Kom ihåg att ta med ditt vattentäta solskyddsmedel!

Upplevelser i Cancun

Filtrera efter:

Pris (vuxen)

kr
kr

Upphämtning på hotell

Kategorier

Alternativ

Chichen Itzá och besök i en mayaby
TUI Collection
Aktiviteter

Chichen Itzá och besök i en mayaby

Den världsberömda arkeologiska platsen Chichén Itzá är något du inte bör missa, här kan du beundra Cukulcan-pyramiden, krigartemplet och Jaguartronen allt medan din kunniga guide berättar om mayafolkets historia, kultur och legender. Därefter får du utforska den vackra Zazil Tunich-cenoten – en unik miljö med glasklart vatten och spektakulära droppstensformationer, stalagmiter. Efter att ha ätit lunch får du en inblick i livet i en traditionell mayaby. Byinvånarna visar sina hantverksfärdigheter när de väver sina fina hängmattor.

Gratis avbokning
Språk:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, pl, sv

Utforska Tulum
TUI Collection
Utflykter & dagsturer

Utforska Tulum

Antika ruiner, stränder och bad i underjordiska grottor gör denna actionfyllda förmiddagsutflykt till ett äventyr. Först får du beundra mayastaden i Tulum. Din guide ger dig bakgrundshistorien till lämningarna: El Castillo, Temple of the Frescoes och Temple of the Winds – du får se dem alla. Sedan blir det lite tid på egen hand för att se sig om. Koppla av på stranden eller beundra utsikten. Klippan i Tulum som reser sig över Karibiska havet är perfekt om du söker motiv för Instagram. Efter ett besök i en mayaby blir det chans till ett svalkande bad i en cenote. Kanske väljer du att snorkla för att avrunda förmiddagen.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Sian Ka'an
TUI Collection
Aktiviteter

Sian Ka'an

Sian Ka'an är ett fantastiskt naturparadis som verkligen är värt att utforska. Här finns ett rikt växt- och djurliv, korallrev, mangrove och arkeologiska lämningar. Hela Sian Ka'an är ett biosfärreservat och har även utnämnts till världsarv av Unesco. Följ med på en minnesvärd utflykt som börjar med en tur med speedboat längs kusten till fiskebyn Punta Allen. När vi åkt genom mangroveträsket ger vi oss ut på öppet hav tillsammans med några lokala fiskare. Under båtfärden kan du se havssköldpaddor, delfiner och många fågelarter. Du har även möjlighet att svalka dig i Karibiska havets kristallklara vatten.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, da, en, fi, +4  fr, nl, pl, sv

Chichen Itza privat utflykt
TUI Collection
Utflykter & dagsturer

Chichen Itza privat utflykt

De antika ruinerna av Chichen Itza är ett av Mexikos sevärdheter du inte får missa under din resa. Denna exklusiva upplevelse låter dig se platsen innan folkmassorna anländer och besöka komplexet med en expertguide. Sedan kommer du att fördjupa dig i Maya-undervärlden vid Zazil Tunich cenote och besöka en traditionell Maya-by för lunch. Detta är en av våra privata TUI Collection-utflykter, som ger dig en lokal smak av destinationen samtidigt som den erbjuder dig friheten och flexibiliteten att njuta av dagen på ditt sätt.Det är en tidig start, men att följa med på vår privata utflykt innebär att du kommer att vara den första att anlända till UNESCOS världsarv - den perfekta tiden att ta några selfies. Genom att undvika folkmassorna ger den omgivande stillheten ännu mer mystik till Mayamonument som den mäktiga Kukulkan-pyramiden, Jaguarernas tempel och den makabra Tzompantli där offrens huvuden en gång visades upp.Ta dig till djupet av Zazil Tunich-cenoten och du kommer att avslöja hemligheterna bakom Xibalba – underjordens Maya-gud. Du hittar fantastiska stalagmitformationer och klart vatten där du kan svalka dig med ett dopp. Efter en lunch i en typisk Maya-by kommer du att få se lokalbefolkningen visa upp sina färdigheter i handvävda hängmattor – ett urgammalt hantverk.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Riviera Maya Snorkling med Sköldpaddor
Plus
Aktiviteter

Riviera Maya Snorkling med Sköldpaddor

Följ med på en halvdagsutflykt där du upplever både tropisk djungel och turkosblått hav. Vi beger oss djupt in i djungeln till en av Mayarivierans vackraste underjordiska vattenfyllda grottor – eller cenote som de kallas. Sedan åker vi till vita sandstränder där vi badar i det turkosa vattnet och snorklar vid korallrevet i Karibiska havet. Gruppen består bara av sex personer och en erfaren guide som tryggt lotsar dig till den magiska upplevelsen att simma bland havssköldpaddor. Om du inte ser några havssköldpaddor så finns vår garanti som ger dig en ny chans.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fi, fr, +1  nl

Isla Mujeres segling för vuxna
Utflykter & dagsturer

Isla Mujeres segling för vuxna

Den här båtturen har fokus på avkoppling och vänder sig till vuxna. Du får se Mexico från sjösidan medan du sätter lite guldkant på semestern. Utflykten är utformad för att passa vuxna och finns bara hos TUI. Ombord finns gott om plats att sola och njuta av utsikten när du seglar ut från Cancun. Ingen båttur utan badstopp, så det blir flera stycken. Snorklingsutrustning finns att låna för den som vill testa. På Isla Mujeres får du ledig tid innan det är dags för en hälsosam lunch på en beach club, därefter är det snart tid att åter gå ombord och kryssa tillbaka.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Gold Package Dolphin Trainer for a Day
Aktiviteter

Gold Package Dolphin Trainer for a Day

Spending the day as a dolphin trainer is a dream job for many, and this excursion turns those dreams into a reality. You'll travel to the beautiful Isla Mujeres, just off the coast of Cancun, for a close-up encounter with dolphins. Learn how to train them and get to know their cheeky personalities in this immersive experience.On arrival at Isla Mujeres, you'll get stuck in right away with a 40-minute dolphin encounter. Tour the facilities to understand the research and breeding programmes before getting back into the water. During the training session, you'll take part in exercises used to train the dolphins every day, and you'll see for your own eyes how clever these animals really are.We'll then break for a buffet lunch before getting back in the water for a 60-minute Royal Swim where you'll be able to swim alongside these incredible creatures. At the end, you'll be presented with your very own trainer diploma before returning to Cancun.

Gratis avbokning
Språk:

es, en, fr, nl, pl 

Xel-Há Plus
Plus
Aktiviteter

Xel-Há Plus

Xel-Há är en temapark där naturälskare får utforska det bästa av Mayarivieran. Upptäck mystiska grottor i hjärtat av djungeln, snorkla i floder, beundra det marina livet omkring dig och kasta dig utför floden med ziplinebanor – på Xel-Há tar det roliga aldrig slut. Du kan även njuta av den oförstörda naturen, gå på promenader, cykla, bekanta dig med det lokala växt- och djurlivet eller åka minitåg. På Xel-Há får du uppleva en annorlunda del av Mexico, med en natur som är otroligt grönskande och naturskön. Det här är en PLUS-utflykt med transfer, förtur i kön och 50% rabatt på foton och utvalda aktiviteter.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Ön Holbox privat båt- & buggytur
Plus
Utflykter & dagsturer

Ön Holbox privat båt- & buggytur

Ön Holbox erbjuder 36 km orörda vita stränder som kantas av smaragdgröna hav. På denna privata utflykt kommer du att besöka platser som Isla Pasion och Punta Coco på en privat båt, njuta av lunch på en 5-stjärnig eco-resort och mycket mer. Det finns också en golfbuggy-tur på ön att se fram emot.Gå ombord på din båt vid Chiquila – lotsad av en lokal fiskare – och åk iväg på en 2-timmars tur. Alla andra företag använder den lokala färjan. Njut av skönheten och det kristallklara vattnet i sådana magiska platser som Isla Pasion, Punta Coco och Punta Mosquito, innan du beger dig till den eco-resorten för lunch följt av en avkopplande stund i en solstol.Sedan är det dags för golfbuggy där du på ett kul sätt utforskar området runt eco-resorten. Därefter väntar en tur till Holbox stortorg för lite avkopplande ledig tid.

Gratis avbokning
Entréavgift Ingår
Ventura Park
Biljetter och evenemang

Ventura Park

Listan av saker du kan göra och uppleva på Ventura Park är oändlig. Med din all-inclusive inträdesbiljett lämnas inget åt slumpen och du blir väl omhändertagen. Du blir hämtad och lämnad på ditt hotell, har obegränsat tillträde till alla parkens attraktioner och även obegränsad tillgång till mat och dryck. Här finns allt från adrenalinfyllda aktiviteter som xiplinebanor, go-karting och bungee swings till en massa roliga och blöta attraktioner i vattenparken. Du kan också utforska spelcentret där du kan testa virtuella verklighetsspel. Och med obegränsad mängd av mat och drycker så kan du bara fokusera på att ha det roligt.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Aventuras Mayas Jungle Park
Plus
Aktiviteter

Aventuras Mayas Jungle Park

Om du gillar action och äventyr väntar en spännande dag på dig i Aventuras Mayas djungelpark. Ta fart genom djungeln med en fyrhjuling, flyg genom trädtopparna med zipline och fira ned i en cenote för att bada i en av dessa imponerande underjordiska kammare. Och när det är dags för en paus erbjuds en välsmakande mexikansk buffé.Du anländer till parken och efter en snabb säkerhetsgenomgång från instruktörerna kommer vi att skruva upp spänningen. Först kommer du svepa över trädtopparna på en spännande ziplinebana med sju spår. Ta sedan på dig en sele och fira ner dig längs en 20 meter lång klippvägg i det mörka djupet av en underjordisk cenote.Ta ett dopp i en av dessa enorma underjordiska grottor innan du beger dig tillbaka upp för att ta en paus med en lunchbuffé med mexikanska favoriter med vatten och kaffe som ingår. Därefter är det dags att riva över leran och köra genom djungeln med din egen kraftfulla fyrhjuling. En dag fylld av äventyr, från början till slut.

Gratis avbokning
Språk:

es, en 

Tulum & Chill privat utflykt
Plus
Aktiviteter

Tulum & Chill privat utflykt

Denna privata utfllykt har en lagom blandning av kultur och avkopplingstid. Du kommer först att utforska Mayaruinerna i Tulum, deras enda stad vid havet, och därefter spederar du återstående tiden vid en exklusiv lagun, Nopalito.Först på agendan är en guidad rundtur i Mayaruinerna i Tulum. När du beundrar monument som Vindarnas Guds tempel och El Castillo-pyramiden, kommer du att bjudas på utsikt över Karibien. Efteråt har du lite ledig tid att antingen gå till stranden eller ta fler Instagramvänliga bilder.Därefter står Nopalito på tur, en sötvattenslagun fylld med smaragdvatten, som är perfekt för att koppla av eller prova på paddelbräda och kajakpaddling. En grilllunch kommer också att tillagas. Koppla sedan av i hängmattorna innan det är dags åka tillbaka till hotellet.

Gratis avbokning
Guidad Rundtur