Din varukorg
Marmaris
Marmaris

Turkiet

Att göra i Marmaris

Upplevelser Marmaris

Filtrera efter:

Pris (vuxen)

kr
kr

Upphämtning på hotell

Kategorier

Alternativ

Marmaris 4x4 Safari & Båttur till Ön Kleopatra
Aktiviteter

Marmaris 4x4 Safari & Båttur till Ön Kleopatra

Både avkoppling och spännande nya intryck ingår i denna utflykt. Den kombinerar en halvdagssafari bland orörda byar bortom turiststråken med en halvdags kryssning kring vackra vikar och öar i Gökova-bukten. På skumpiga landsvägar och off-roadleder färdas du mot inlandet, där Turkiets mest genuina sidor öppnar sig för dina ögon. Upptäck byar som Yeşilbelde och Karaca. Från Camli fortsätter ni sedan med båt mot ön Sedir i Gökova-bukten.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl 

Datca & Knidos – utflykt i liten grupp
Utflykter & dagsturer

Datca & Knidos – utflykt i liten grupp

Datcahalvön ser ut som ett långt bergigt finger som ligger mellan Egeiska havet och Medelhavet och pekar i riktning från Turkiet. Vi startar med ett besök på en olivodling, där du kommer att få lära dig mer om produkter som tillverkas av oliver, innan vi åker vidare till den förhistoriska platsen Knidos. Vi på TUI är ensamma om att erbjuda det inslaget på utflykter. Här får du utforska hemligheter och legender som omgärdar en av de finaste arkeologiska platserna i regionen. Du får se dig omkring bland ruinerna som vetter mot havet och blicka upp mot det runda templet som är tillägnat Afrodite.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl 

Dalyan flodbåtstur med antika Kaunos
Utflykter & dagsturer

Dalyan flodbåtstur med antika Kaunos

Dalyanborna har haft fullt upp på sista tiden med besök från kändisar som Robbie Williams, Sting och Dustin Hoffman. Nu kan du följa i deras fotspår med en utflykt till denna magiska plats. Färdas nerför floden Dalyan på en miljövänlig båt och se de berömda klippgravarna i Lykien från 400-talet f.Kr. Efter landstigning hoppar du på en traktor som kör dig till antika Kaunos ruinerna. Endast TUI erbjuder utflykter till denna arkeologiska plats. Efter lunch på en restaurang vid flodkanten så fortsätter resan mot Iztuzu-stranden, känd som äggläggningsplats för caretta caretta sköldpaddor.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl 

Marmaris 4x4 Solnedgångssafari
Aktiviteter

Marmaris 4x4 Solnedgångssafari

Att se solen gå ner över havet vid en avlägset belägen strand kan bli ett oförglömligt semesterminne. Vi åker i öppna fyrhjulsdrivna bilar, med vinden i håret, längs smala bergsvägar och stigar förbi gamla bergsbyar och med en strålande utsikt över Bozburun-halvön och havet. Vi åker tillbaka ner mot havet till Bördübet där du kan slå dig ner på parkett för att se solnedgången över Egeiska havet. Därefter fortsätter vi till Hisarönü där chaufförerna/guiderna dukar upp för en barbecue på stranden.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Datca & antika Knidos privat utflykt
Utflykter & dagsturer

Datca & antika Knidos privat utflykt

Datca-halvön är ett långt bergigt finger som pekar ut från Turkiet och skiljer Egeiska havet från Medelhavet. På denna privata utflykt kommer du att besöka platsen för antika Knidos, njuta av en avkopplande lunch vid havet och mingla med lokalbefolkningen på den veckovisa marknaden.När du börjar utflykten på en olivgård kommer du att lära dig om produkterna gjorda av oliver innan du beger dig till Knidos. Endast TUI erbjuder denna arkeologiska plats i sina utflykter. Här kommer du att upptäcka legenderna kring en av de vackrast belägna klassiska ruinerna i regionen. Utforska ruiner som sipprar ner i havet och titta upp på det cirkulära templet tillägnat Afrodite.Därefter beger vi oss till den vackra staden Datca för en lunch vid havet. På eftermiddagen kan du njuta av lite ledig tid att utforska i din egen takt – och om det är en lördag, se till att strosa runt på marknader som doftar kryddor. Dagen avrundas med en vinprovning på en av Datcas bästa vingårdar.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr, nl, pl 

Marmaris – utflykt i liten grupp
Utflykter & dagsturer

Marmaris – utflykt i liten grupp

Marmaris kan vara en av de bästa turistmålen, men det finns en annan sida av denna sydturkiska pärla. Denna utflykt som endast är för vuxna låter dig se hur livet är bortom de livliga badorterna. Du kommer att besöka byar på landet, njuta av en typisk lunch med lokalbefolkningen och se på en demonstration av mattvävning..Vi lämnar liv och rörelse bakom oss och kör genom landsbygden till Bayir och smuttar på rykande varma koppar med traditionellt te när vi lär oss legenden om byns önsketräd. Nästa stopp är Keleş Pansiyon, ett typiskt turkiskt pensionat. Du hälsas välkommen av dina värdar och kan använda poolen, ta några bilder och koppla av medan de förbereder lunchen.Efter att ha spenderat tid med lokalbefolkningen över en välsmakande måltid i mezze-stil beger vi oss till en autentisk turkisk mattbutik i den pittoreska byn Turgut. Här kommer vi att avrunda turen med en demonstration av det historiska hantverket mattvävning.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Turkiskt bad i Marmaris
Aktiviteter

Turkiskt bad i Marmaris

Om du planerar att få en fin solbränna när du är i Turkiet så ger ett besök på hammam, eller turkiskt bad, dig en flygande start. Allt börjar med att vi kör dig till ett av de bästa lokala baden. Här byter du om till baddräkt och sätter dig i det ångfyllda hammam-rummet och känner när den varma luften mjukar upp din hud och öppnar dina porer. Därefter får du lägga dig på en varm marmorskiva för en kroppsskrubbning som tar bort dina döda hudceller och gör så att solbrännan stannar längre, innan du blir insmord av löddriga, tvålaktiga bubblor.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Gületbåttur i Marmaris
Utflykter & dagsturer

Gületbåttur i Marmaris

Om en perfekt dag för dig betyder vila och avkoppling då är vår gületbåttur i Marmaris något för dig. Med gott om tid att bada och sola är det den perfekta familjedagen ute i havet.Sol, hav, bad och avkoppling ligger på dagordningen på dennna autentiska träbåt. Det finns gott om möjligheter för simning och snorkling – med minst fyra stopp – när gületbåten kastar ankar i de många gömda vikarna längs denna vackra kustlinje.Med lunch ombord, te och kaffe och en strikt policy som förbjuder musik kommer ingenting att störa dig. Allt är upplagt så att du kan njuta av denna fantastiska dag ute på havet till fullo.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Pamukkale och Hierapolis
Utflykter & dagsturer

Pamukkale och Hierapolis

Pamukkale, Bomullsslottet, är ett naturfenomen i form av en vit klippa med vattenfyllda formationer som har utvecklats under tusentals år. Du får även uppleva ruinerna av den antika staden Hierapolis. Det här är två av Turkiets mest berömda sevärdheter som bägge finns på Unescos världsarvslista. I Pamukkale kan du bada i termalpoolerna eller bara gå omkring och beundra den storslagna vyn från toppen av Pamukkale. I den antika staden Hierapolis finns nekropolis, tempel, badanläggning och en romersk teater. Du får även tid på egen hand för att utforska arkeologiska museet.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl 

Marmaris 4x4 Terrängsafari Tur
Aktiviteter

Marmaris 4x4 Terrängsafari Tur

Denna terrängsafari är rena dynamiten. Det hela börjar med en resa genom den pinjetäckta landsbygden i militärjeep. Skymta traditionellt klädda bybor på åsnerygg när färden fortsätter uppför bergen och genom byar där tiden närmast stått stilla. Stanna vid Ciftlik-bukten för ett dopp i havet följt av ett stopp för traditionell turkisk lunch i en av byarna. Du besöker också en familjedriven olivoljefabrik för en introduktion till både de gamla och nya sätten att framställa denna lokala stapelvara.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Dalyan i skymningen
Utflykter & dagsturer

Dalyan i skymningen

Om du vill vara med om ett vackert skådespel i skymningen är det här utflykten du ska välja. Du får utforska det berömda Dalyan-deltat – besöka centret där man skyddar havssköldpaddorna, Iztuzu-stranden och de berömda lykiska gravarna under en båttur i solnedgången. Efter ett besök vid sköldpaddscentret åker vi till Iztuzu-stranden dit caretta caretta-sköldpaddorna kommer varje år för att lägga ägg. Ett stopp i marknadsstaden Dalyan följs av middag på en restaurang vid floden. Och för att avrunda kvällen får du göra en stilla båttur för att se de lykiska gravarna som höggs ut ur klippväggarna för mer än tvåtusen år sedan.

Gratis avbokning
Språk:

de, en 

Atlantis Waterpark – biljett
Biljetter och evenemang

Atlantis Waterpark – biljett

Atlantis Waterpark är den största vattenparken i Marmaris och här utlovas en dag med spänning och allt du förväntar dig av en dag på vattenpark där det finns något för hela familjen. Här finns vattenrutschkanor som ger pirr i magen, flera pooler och plats att koppla av i solen. Atlantis Waterpark har åtta stora vattenrutschkanor, allt från "space bowl" till en nattsvart tunnelrutschkana. Det finns även möjlighet till lite avkoppling i parken. Som den lite lugnare vattenrutschkanan "twisty slides" och en vågpool. De allra minsta i familjen har dessutom en egen minisplashpark med bläckfiskformade vattenrutschkanor som kan roa i timmar.

Gratis avbokning
Entréavgift Ingår

Introduktion till Marmaris

Marmaris är en iögonfallande stad vid Turkiets kust. Detta resmål ligger inbäddat mellan bergen och havet, vid den punkt där Medelhavet och Egeiska havet möts. Marmaris är känd för sitt pulserande nattliv, rika historia och goda mat - som ger något för alla typer av resenärer. Känd särskilt för sin segling och dykning, missa inte alla de äventyrliga aktiviteter som Marmaris har att erbjuda på din nästa resa till Turkiet!