Din varukorg
Lanzarote
Lanzarote

Spanien

Att göra i Lanzarote

Upplevelser Lanzarote

Filtrera efter:

Preis (pro Person)

kr
kr

Hoteltransfer

Kategorien

Ticketoptionen

Vulkantur Timanfaya
Utflykter & dagsturer

Vulkantur Timanfaya

Denna halvdagstur är Lanzarote i ett nötskal. Det börjar med de vulkaniska klipporna vid Los Hervideros och lagunen El Golfo. Sedan kommer höjdpunkten: Timanfaya nationalpark. Besök Eldsbergen och åk genom det vulkanpräglade landskapet längs "Lunar route". Turen avrundas med vinprovning i La Geria.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl 

Lanzarote-utflykt till Timanfaya nationalpark och El Golfo
Utflykter & dagsturer

Lanzarote-utflykt till Timanfaya nationalpark och El Golfo

Denna storslagna rundtur på Lanzarote lämnar ingen sten ovänd. "Du kommer att lära känna hemligheterna bakom denna vulkaniska ö genom ögonen på någon som har gjort den till sitt hem", säger Daria, en av våra expertguider. Upptäck öns spektakulära gröna norra del och vulkaniska södra del, besök Timanfaya nationalpark, Jameos del Agua-grottorna och en vingård längs vägen.Det roliga börjar med en resa till lagunen El Golfo. Daria säger följande om sitt favoritstopp: "Insvept i en krater av färgglada basaltklippor, är El Golfo en plats med ett fantastiskt landskap, som även varit en inspelningsplats för succéfilmer i Hollywood." Nästa stopp är den underjordiska saltsjön vid Jameos del Agua. Denna gamla vulkaniska grotta omvandlades till en bar och konsertlokal av den lokala arkitektoniska legenden Cesar Manrique. Efter lunch får du ta reda på hur druvor odlas på en vingård med vulkanisk jord. Du kommer att provsmaka unika lokala viner från La Geria och upptäcka hur denna viktiga industri gör skillnad i samhället.Tack vare dess utomjordiska naturlandskap förklarades Lanzarote till ett UNESCO-biosfärreservat 1993. Och höjdpunkten här är utan tvekan Timanfaya nationalpark. Följ den berömda månrutten och utforska lavafält, vulkankratrar och ångande gejsrar när du lär dig om varför hela ön har uppnått denna speciella UNESCO-listade status. Upplev sedan det på nära håll när du känner värmen under dina fötter och bevittnar buskved brinna i lågor.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl, pl 

Vinprovning och vulkaner
Utflykter & dagsturer

Vinprovning och vulkaner

Lanzarotes vulkanjord är nyckeln till öns högkvalitativa viner. Vi åker till Bodega La Geria, belägen i ett dramatiskt landskap av mörk vulkanjord. Här skyddas de växande vinrankorna av halvmåneformade stenmurar och vinplantorna är täckta av vulkanaska som gör att de växer bättre. Vi gör en rundtur på vingården och provsmakar några av de prisbelönta Malvasiavinerna. Sedan väntar rundtur och vinprovning på Bodega Vega de Yuco. Det avskilda läget gör att vingården sällan tar emot besök. Utflykten avrundas på Monumento al Campesino. Kika på hantverksprodukterna, smaka lokala delikatesser och lär dig mer om öns traditioner.

Gratis avbokning
Språk:

de, en 

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag
Utflykter & dagsturer

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag

Lanzarotes vulkaniska landskap kommer allra mest till sin rätt vid Timanfaya nationalpark. Detta hörn av ön består av roströda bergstoppar och kratrar som tagna direkt ur en science fiction-film. Och det är ännu mer dramatiskt vid solnedgången, så på denna kvällsutflykt med grillmiddag får du vara med om något alldeles extra. Följ med när vi kör längs parkens berömda Månrutt runt de brända topparna, kända som Eldsbergen. Det blir ett stopp vid Montaña Rajadas utsiktsplats, innan du kommer till El Diablo, en cirkelformad restaurang byggd ovanpå vulkanen Islote de Hilario.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en, fr 

Lanzarote ö-tur
Utflykter & dagsturer

Lanzarote ö-tur

Denna heldagsutflykt lämnar ingen sten ovänd. Du kommer att upptäcka den spektakulära vulkaniska södern, besöka Timanfaya nationalpark, Los Hervideros, El Golfos gröna lagun och Jameos del Agua-grottorna samt en vingård och en aloe vera-plantage. Först på dagordningen är den underjordiska saltsjön Jameos del Agua, detta är ett av de många verk som skapats av konstnären Cesar Manrique – innan du besöker Lanzaloeparken i Orzola för att lära dig mer om aloe vera. Efter en lunch i Haria kommer du att provsmaka viner på Bodega Rubicon i den vulkaniska druvodlande regionen La Geria.Djupt i Timanfaya nationalpark följer du månrutten genom lavafält, vulkaner och ångande gejsrar. Känn sedan värmen under dina fötter och se buskved brinna i lågor. Dagen avrundas med Los Hervideros lavaklippor och den gröna lagunen El Golfo.

Gratis avbokning
Språk:

fr 

Lanzarote privat minibusstur
Utflykter & dagsturer

Lanzarote privat minibusstur

På denna privata minibussresa kommer du se Lanzarotes vulkaniska söder och gröna norr delar. Höjdpunkterna inkluderar Jameos del Agua-grottorna och Cesar Manrique Foundation samt De tusen palmernas dal och Timanfaya nationalpark.Denna aktivitetsfyllda minibusstur börjar vid Cesar Manrique Foundation, som ligger i lavabubblor, och fortsätter till Jameos del Aguas vulkangrottor. Därefter korsar vi De tusen palmernas dal för lunch i ett typiskt kanariskt hus i Haria. Vi kommer även göra ett besök på ett aloe vera-museum.På Eldberget kommer du att känna den här aktiva vulkanens fulla kraft när du ser buskved brinna i lågor och ångande gejsrar som skjuter från marken. Sedan reser du längs månrutten genom Timanfaya nationalpark. Och på La Geria kommer du att prova vin på den berömda Bodega La Geria.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en 

Södra Lanzarote privat minibusstur
Utflykter & dagsturer

Södra Lanzarote privat minibusstur

Vissa säger att det ser ut som månen, andra att det är mer som Mars. Men hur du än ser på det, är Timanfaya nationalpark som ingenting du någonsin sett. Andra höjdpunkter i denna privata minibusstur inkluderar Los Hervideros lavaklippor och vingårdarna i La Geria.Vid Timanfayas "eldberg" kommer du att se buskved brinna i lågor och se ånga skjuta från marken. Och du kommer också att slingra dig genom dess lavafält och vulkankratrar på den legendariska månrutten. Om du håller temat geologiskt, kommer de vulkaniska klippformationerna vid Los Hervideros – resultatet av smält lava som strömmar ut i havet – och den gröna lagunen El Golfo också att imponera på dig.Det kommer att finnas ett depåstopp för att prova några lokala tapas och sangria på Monumento al Campesino, som designades av den lokala arkitektoniska legenden Cesar Manrique. Sedan bär det av till La Geria, där vingårdar frodas på askkvävda marker. Besök den berömda Bodega Rubicon för en vinprovning – ett perfekt sätt att runda av dagen.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en 

Norra Lanzarote utflykt
Utflykter & dagsturer

Norra Lanzarote utflykt

Häpnadsväckande vyer och naturliga konstverk är kännetecknet för Lanzarotes extraordinära natur. Först på schemat är Cueva de los Verdes där en labyrint av gångar och trappor leder dig till en av naturen skapad konserthall. Vi tar oss också till Jameos del Agua – en vulkanisk grotta med en sjö. På agendan finns också Mirador del Rio där man ur ett annorlunda perspektiv ser över till ön La Graciosa. Näst på tur kör vi genom De tusen palmernas dal till Haria där vi äter lunch. Till sist stannar vi till i Mala där du besöker Cochineal Interpretative Centre.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, nl 

Marknad i Teguise och Papagayostranden
Utflykter & dagsturer

Marknad i Teguise och Papagayostranden

Det finns hundratals sätt att bli förälskad i Lanzarote – men de två höjdpunkterna under denna utflykt borde kvala in på de flesta topplistor. Först besöker vi söndagsmarknaden i Teguise – en labyrint av vindlande gränder och låga vitkalkade hus som sammanstrålar vid Stora torget. Där, i skuggan av Guadalupe-kyrkan, står långa rader av marknadsstånd som bjuder ut kanariska delikatesser och konsthantverk. Du får gott om tid för att gå runt och insupa atmosfären och kanske köpa en souvenir. Därefter kör vi genom Lanzarotes delvis lavatäckta inre ner till Papagayostranden – en underbar plats att koppla av på några timmar.

Gratis avbokning
Språk:

es, en 

Norra Lanzarote - privat rundtur
Utflykter & dagsturer

Norra Lanzarote - privat rundtur

Upplev alla sevärdheter på norra Lanzarote under en privat rundtur. Först de labyrintiska gröna grottorna Cueva de los Verdes. Du får även titta in i underjordiska Jameos del Agua och beundra utsikten vid Mirador del Rio. Du åker genom De tusen palmernas dal på väg mot lunchen i byn Haria och avrundar med ett besök på en aloe vera-odling i Orzola.Första stoppet är Cueva de los Verdes, de gröna grottorna där vindlande gångar och trappor leder till en imponerande konsertsal. I Jameos del Agua finns ett vulkaniskt grottsystem och från utsiktspunkten Mirador del Rio, 500 meter över havet, har du en imponerande utsikt över till grannnön La Graciosa. Bägge platserna är designade av öns berömda konstnär och arkitekt Cesar Manrique. Du fortsätter resan genom De tusen palmernas dal på väg till byn Haria där det blir lunch på ett traditionellt kanariskt värdshus. I fiskebyn Arrieta stannar ni till för att se det berömda Röda huset innan dagen avrundas på en aloe vera-odling i Orzola.

Gratis avbokning
Språk:

de, es, en 

Örundtur på Lanzarote - liten grupp
Utflykter & dagsturer

Örundtur på Lanzarote - liten grupp

Den här örundturen i liten grupp ger dig hela Lanzarote, från öns fridfulla vinodlingar till de dramatiska "Eldsbergen", under en fullspäckad dag. Längs vägen får du se sevärdheter som Jameos del Agua, lagunen El Golfo samt korsa palmbevuxna badland.Först ser du de vulkaniska grottorna Jameos del Agua som skapats av öns berömda konstnär och arkitekt Cesar Manrique. Förbered dig på oslagbar utsikt när ni åker genom "ökenlandskapet" mot De tusen palmernas dal på väg mot den vitkalkade byn Haria.På eftermiddagen blir det vinprovning på den kända vingården Bodegas Rubicon följt av en rundtur i Timanfaya nationalpark och det karga lavalandskapet längs mårutten. Dagen avrundas vid den gröna lagunen El Golfo, som är omgiven av svart vulkanisk sand.

Gratis avbokning
Språk:

en, pl 

Aqualava Splashtastic med transfer
Missa inte
Biljetter och evenemang

Aqualava Splashtastic med transfer

Plaska loss i Lanzarotes häftigaste vattenpark Aqualava. Här finns öns enda vågpool med havsvatten, ställ in dig på en händelserik dag. Du kan ta för dig av vattenrutschbanor och pooler för hela familjen, det finns både adrenalinframkallande utmaningar för dem som söker spänning och ett särskilt område för mindre barn. Och när du vill ta det lugnt kan du bara flyta fram på Lazy River eller lägga dig i en solstol. När sedan aptiten vaknat finns det bar, bufférestaurang och glasskiosk. Dessutom erbjuds attraktioner för gäster med nedsatt rörlighet och fri WiFi när du vill dela dina semesterbilder.

Gratis avbokning
Entréavgift Ingår

Introduktion till Lanzarote