Din varukorg
Boavista
Boavista

Kap Verde

Att göra i Boavista

Upplevelser Boavista

Filtrera efter:

Prijs (per volwassene)

kr
kr

Hoteltransfer

Categorieën

Ticketopties

Södra Boa Vista – off-road-äventyr
Utflykter & dagsturer

Södra Boa Vista – off-road-äventyr

Här har du chansen att lära känna många av Boavistas höjdpunkter. Under en förmiddag får du susa fram genom Viana-öknen i jeep och uppleva spännande småstäder i inlandet, innan vi avslutar med en av öns finaste stränder. Rabil, Povoação Velha och Santa Monica-stranden är med bland programpunkterna.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr, nl, sv 

Örundtur på Boavista
Utflykter & dagsturer

Örundtur på Boavista

Boavista har ett spännande landskap och denna utflykt med jeep längs norra delen av ön visar verkligen hur unik ön är. Genom orörd natur åker vi till skeppsvraket vid Cabo Santa Maria och byn Fundo das Figueiras, stannar till för att smaka lokala specialiteter i Rabil och till sist gör vi ett besök på sköldpaddscentret.

Gratis avbokning
Entréavgift Ingår
Sal Rei - rundtur till huvudstadens höjdpunkter
Utflykter & dagsturer

Sal Rei - rundtur till huvudstadens höjdpunkter

Med sin mix av afrikanska, brasilianska och portugisiska influenser är Boavistas huvudort Sal Rei en färgstark liten by. Här får du smaka lokala specialiteter, gå på marknad tiillsammans med lokalbefolkningen och följa med på en guidad rundtur för att se höjdpunkterna.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr, nl, sv 

Boa Vista Sodade middag på kulturhuset
Utflykter & dagsturer

Boa Vista Sodade middag på kulturhuset

Sätt fokus på allt som har att göra med Cap Verde med en utekväll på Sodade House of Culture. Ta ett steg tillbaka i tiden på House of Memory, smaka på lokalt producerade rätter och delikatesser med en 3-rättersmiddag samt lyssna på autentisk livemusik från en lokal artist.Du startar kvällen med en välkomstdrink gjord på lokala ingredienser. Gå sedan uppför trappan till House of Memory där du kommer att lära dig allt om historien om den portugisiska kolonialtiden med hjälp av en ljudguide och se hur Kap Verde-invånarna levde en gång i tiden.Därefter kommer du få slå dig dig ner till en 3-rätters middag. Prova några av landets mest kända rätter och delikatesser, inklusive getost, sötsaker och Catchupa – en rejäl gryta gjord på kött eller fisk. Det kommer också att finnas traditionell livemusik för att skapa en trevlig stämningen när du juter av middagen och vin.

Gratis avbokning
Entréavgift Ingår
Southern Boa Vista Island Private 4x4 Tour
Utflykter & dagsturer

Southern Boa Vista Island Private 4x4 Tour

Heritage and nature blend seamlessly together in this off-road jaunt to some of Boas Vista's most emblematic spots. You'll visit a ceramic factory in Rabil, ride through the Viana desert, discover Povoação Velha – the island's oldest village – and set your eyes on the 18km-long Santa Monica beach.

Gratis avbokning
Språk:

de, en, fr, nl, sv 

Södra Boa Vista 4 timmar Rundtur med Fyrhjuling
Aktiviteter

Södra Boa Vista 4 timmar Rundtur med Fyrhjuling

Ett off-road äventyr är vad som gäller på denna actionfyllda utflykt. Tillbringa fyra adrenalinstinna timmar med att köra i sanden och utforska Boa Vistas fantastiska södra kust. Välj om du vill ha ditt eget fordon eller om du vill åka med någon annan, och låt din partner göra grovjobbet.

Gratis avbokning
Guidad Rundtur
Båttur för Vuxna
Aktiviteter

Båttur för Vuxna

Den här avkopplande båtturen som bara vänder sig till vuxna ger dig en ny upplevelse av Boavista medan du njuter av livets små glädjeämnen. Kryssningen är exklusiv för TUI, utformad och designad för dig som vill ha en rofylld dag med guldkant. Du kan se fram emot bad och snorkling medan du får ta för dig av färsk frukt och snacks.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Buggy-tur på Boavista
Aktiviteter

Buggy-tur på Boavista

Ge din semester en uppiggande adrenalininjektion genom det här off road-äventyret. Du kör din buggy själv och susar fram längs stigar och sanddyner med episk utsikt över hav och öken för att se det bästa av Boa Vista.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Stjärnskådning i öknen
Utflykter & dagsturer

Stjärnskådning i öknen

För en himmelsk upplevelse på semestern är denna stjärnspäckade utflykt till Viana-öknen oslagbar. Vi plockar upp dig på ditt hotell och tar dig ut till mitten av ingenstans för en makalös utsikt över Vintergatans glittrande glans. Du får också njuta av en middagsbuffé.

Gratis avbokning
Språk:

de, en 

Tur med fyrhjuling - två timmar
Aktiviteter

Tur med fyrhjuling - två timmar

Med sina otaliga sanddyner och sitt ganska karga landskap är Boa Vista ett himmelrike för fyrhjulingar. Tillbringa två eller fyra timmar på öns ödsliga vägar med några minnesvärda stopp på vägen. Denna adrenalinsfyllda tur ska också vara säker, så först får du instruktioner hur du ska hantera detta kraftfulla fordon.

Gratis avbokning
Guidad Rundtur
Hav, bukt och avkoppling
Aktiviteter

Hav, bukt och avkoppling

Lyxig avkoppling står i fokus på denna härliga utflykt. Tillbringa en morgon till havs ombord en lyxig katamaran där du seglar längs den västra kusten av Boavista och ön Sal Rei innan vi äter lunch på en strandbar. Eftermiddagen spenderar vi på den gyllene stranden Praia da Chaves.

Gratis avbokning
Måltid Ingår
Segling vid Sal Rei
Utflykter & dagsturer

Segling vid Sal Rei

Den här halvdagsturen med båt längs Boavistas kust innehåller allt – iskalla drycker, badstopp, underhållning, utsikt över Sal Rei och plats att sträcka ut sig och njuta. Här får du njuta ombord på en yacht med avkoppling och spaning efter vackra panoramavyer.

Gratis avbokning
Språk:

en 

Introduktion till Boavista

Då dess namn betyder "bra utsikt", är det troligt att de portugisiska upptäcktsresande som först satte sikte på Boa Vista blev häpna över sin upptäckt. Spola fram fem århundraden, och ön har inte förändrats mycket utseendemässigt – de sidensläta stränderna och Marsliknande öknarna är i stort sett intakta. Som en bonus finns det en handfull städer och byar på ön som är värda ett besök. Bland sevärdheterna finns Vianaöknen, som är skyddad av oasen i Rabil-flodens oas, Atalantas strandskeppsvrak, byn Fundo das Figueiras och Sal Rei, huvudstaden.

De sex bästa aktiviteterna på Boa Vista

1. Utforska Vianaöknen

Vianaöknen är en av de bästa platserna att besöka på Boa Vista. Dess vågiga sanddyner är omslutna av den ljusgröna floden Rabil i väster och den stenbevuxna Amador i öster. Och bland de bästa aktiviteterna på ön är en safaritur. Oavsett om du utforskar i ett off-road-fordon, buggy eller fyrhjuling är upp till dig – vilken aktivitet du än väljer kommer det att få adrenalinet att pumpa.

2. Åk på en dagstur till Sal Rei

Sal Rei är den lilla och charmiga huvudstaden på ön, och dess blandning av afrikanska, portugisiska och brasilianska influenser ger den en exotisk känsla. En av de mest populära attraktionerna är Fatimas kapell med sina vackra havslandskap. Här finns även badorter - Cabral och Estoril har långa sandstränder och färgglada fiskebåtar förankrade i hamnen i Diante. De är alla definitivt värda en dagstur

3. Se Santa Marias skeppsbrott

Även om det har varit ett av Boa Vistas mest ikoniska landmärken i mer än 50 år, kommer Cabo Santa Maria-skeppsvraket inte att finnas kvar för alltid, Atlantens vågor eroderar nämligen ner det långsamt. Så se till att besöka Atalanta-stranden när du är på ön. Det är en fast del av resplanerna för de flesta utflykter i norra Boa Vista, särskilt off-road-safari.

4. Den djupa södern

Den södra delen av Boa Vista är definitivt en attraktion för strandbesökare, mest tack vare den nästan oändliga stranden Santa Monica. Men här ligger även två av de mest intressanta byarna på ön. Den övergivna Curral Velho, där du kan utforska runt i de sönderfallande hemmen och ta bilder av dess fantastiska strand och saltslätter. Den andra byn i söder som måste besökas är Povoação Velha. Det är den äldsta bosättningen på ön och ligger i skuggan av en klippig kulle. Många populära Boa Vista-utflykter inkluderar besök i båda byarna.

5. Besök Fundo das Figueiras

Fundo das Figueiras är nog den vackraste byn på Boa Vista. Tack vare bäcken som rinner genom den har den mer vegetation än andra bosättningar på ön. Den är känd för sina blommor och trädkantade kullerstensgator kantade av färgglada hus. Den ack så vackert vitkalkade församlingskyrkan erbjuder också en fantastisk selfiebakgrund.

6. Prova äkta catchupa-gryta

Catchupa är Kap Verdes nationalrätt, så det är ingen överraskning att varje ö i skärgården hävdar att den serverar det bästa. Boa Vista är inget undantag. Om du vill prova äkta hemlagad catchupa gryta – gjord av kött, bönor, grönsaker och kryddor – boka isåfall en utflykt inklusive en catchupa matlagningsdemonstration i ett lokalt hem följt av en läcker lunch. Och för middag kan du ta dig till Morabeza Beach Club, som är känd för sina middagar i solnedgången, som inkluderar trumuppträdanden, lägereldar och annat trevligt.