Din varukorg
Villa Borghese
Villa Borghese

Italien

Villa Borghese biljetter och rundturer

Villa Borghese är den tredje största parken efter Villa Doria Pamphili och Villa Ada, och är en av de mer kända grönområdena i Rom samt en av de mest populära parkerna bland lokalbefolkningen.

Villan inrymmer det vackra Borghese-galleriet och -museet, där du kan hitta en permanent utställning av stora verk av Bernini och Caravaggio. Var noga med att inte missa fantastiska verk som "Apollo och Daphne" av Bernini, den sensuella "Paolina Borghese" av Canova och "Helig och profan kärlek" av Titian. Bland de mästerverk som visas kommer du att se "Porträtt av den unga kvinnan med enhörningen" av Raphael, "Diana" av Domenichino, "Madonna och barn" av Botticelli och "David med Goljats huvud" av Caravaggio.

Villa Borghese inrymmer även Carlo Bilotti-museet (Villa Borghese-museets orangeri), med verk av De Chirico, Severini och Warhol, och skulptören Pietro Canonica hem och studion. Dessa två civila museer erbjuder gratis entré hela året.

Villa Borghese erbjuder många andra pärlor, som den populära "Bioparco" zoo, som lockar tusentals besökare varje år och Silvano Toti Globe Theatre - den enda elisabetanska teatern i Italien som erbjuder ett rikt program av Shakespeare-verk varje sommar.

Njut av parken med barnen på leksaksbiblioteket "Casina Raffaello" och återupplev biografens historia på "Casa del Cinema". Koppla av på en båttur på sjön, och om du råkar vara här i maj, missa inte hästshowen på Piazza di Siena.

Besöksinformation

  • Parken kan besökas varje dag på året och besöks av människor i alla åldrar, unga, äldre och särskilt familjer.
  • Borghese-galleriet, parkens mittpunkt och en symbol för 1500-tals konst och mer, besöks av människor från hela världen. Eftersom galleriet är hem för några av världens vackraste konstverk är det inte konstigt att biljetter säljs snabbt! För att bäst planera ditt besök rekommenderas det att du bokar dina biljetter minst 30 dagar i förväg. Ljudguider och guidade rundturer finns på engelska, italienska, franska, portugisiska, ryska, tyska och kinesiska.
  • Det är förbjudet att gå in med ryggsäckar, barnvagnar, vagnar, paraply och alla andra föremål som anses farliga - de måste förvaras i garderoben
  • Mat och dryck är inte tillåtet
  • Husdjur är inte tillåtna, med undantag för ledarhundar.

Öppettider

  • Det är möjligt att besöka Villa Borghese från tisdag till söndag, museet är stängt på måndagar
  • Öppettiderna är kl.09.00–19:00 och sista entrén är runt kl.17.00
  • Galleriet är öppet året runt, med undantag för juldagen och nyårsdagen

Tillgänglighet

Med tanke på att palatset är en historisk bostad gör rummen och planritningen på 1600-talet det ganska svårt för personer med nedsatt rörlighet. För att kompensera för detta besvär har museumspersonalen inrättat en speciell tjänst för alla besökare för att underlätta besöket så mycket som möjligt och göra det möjligt för alla att beundra palatsets unika skönhet.

Adress

  • Piazzale Scipione Borghese, 5
4,4/5 (549)

Våra tips – Villa Borghese

Upplevelser Villa Borghese

Filtrera efter:

Pris (vuxen)

kr
kr

Upphämtning på hotell

Kategorier

Alternativ

Snabbinträdesbiljetter till Galleria Borghese
Attraktioner & guidade rundturer

Snabbinträdesbiljetter till Galleria Borghese

Boka en snabbinträdesbiljett till Galleria Borghese och beundra några av Caravaggio, Bernini och Canovas mästerverk!

Gratis avbokning
Språk:

en 

Gå-förbi-kön guidad rundtur Galleria Borghese och trädgårdar
Attraktioner & guidade rundturer

Gå-förbi-kön guidad rundtur Galleria Borghese och trädgårdar

Ta del av en guidad rundtur till Borghese-galleriet och upptäck dess otroliga trädgårdar med fontäner, sjöar och monument.

Gratis avbokning
Språk:

en, fr 

Rome self-guided audio tour
Aktiviteter

Rome self-guided audio tour

Explore Rome at your own pace: enjoy an app containing over 130 points of interest, transport routes, sightseeing itineraries and walking tours.

Validity Flexible
Språk:

en, it, fr, es, de, +2  ru, zh

Omedelbar Bekräftelse
Rom-pass 72 timmar
Attraktioner & guidade rundturer

Rom-pass 72 timmar

Upptäck Roms skönhet på bara 72 timmar med Rom-passet. Dra fördel av särskilda rabatter i Italiens fantastiska huvudstad.

Validity 72 hours
Omedelbar Bekräftelse
Villa Borghese cykeltur i Rom
Aktiviteter

Villa Borghese cykeltur i Rom

Boka vår cykeltur och njut av frisk luft under en avkopplande cykeltur i Villa Borghese, den mest populära parken i Rom.

Gratis avbokning
Språk:

en, it 

Villa Borghese visit with picnic basket
Utflykter & dagsturer

Villa Borghese visit with picnic basket

Discover Villa Borghese, one of the largest parks in Rome, set in the middle of the Eternal City and enjoy an included picnic box.

Gratis avbokning
Språk:

en 

48-timmars Rom-pass
Attraktioner & guidade rundturer

48-timmars Rom-pass

Upptäck Roms skönhet på bara 48 timmar med Rom-passet. Dra fördel av särskilda rabatter i Italiens fantastiska huvudstad.

Validity 48 hours
Omedelbar Bekräftelse