Din varukorg
Camp Nou
Camp Nou

Spanien

Camp Nou biljetter och rundturer

Camp Nou är inte bara en av de viktigaste och mest kända fotbollsarenorna i världen, det är också en av de största turistattraktionerna i Barcelona. Att besöka idrottsarenan har faktiskt blivit en attraktion för dem som väljer den katalanska huvudstaden som semestermål.

Camp Nou tillhör Barcelonas fotbollsklubb och invigdes den 24 september 1957. Namnet Camp Nou betyder "Nytt fält", med referens till det "gamla" fältet i Les Corts (området i Barcelona där arenan ligger). Att titta på en fotbollsmatch här är en mycket spännande upplevelse, inte bara på grund av den passion som detta spel genererar, utan också för att Camp Nou är den stadion med den högsta kapaciteten i Europa och en av de största i världen.

Camp Nou genomgår för närvarande en omfattande renovering som förväntas pågå till 2023. Arbetet inkluderar att öka kapaciteten till 105 000 samt att lägga till ett nytt tak och förnyelse av området kring stadion.

Boka biljetter till ett av de berömda spelen eller en rundtur på stadion och upptäck klubbens historia på museet. Med Camp Nou guidad rundtur kan du besöka stadionens mest emblematiska områden, till exempel spelartunneln och gästernas omklädningsrum, klubbens troféer eller området tillägnad Messi.

4,4/5 (258)

Våra tips – Camp Nou

Upplevelser Camp Nou

Filtrera efter:

Pris (vuxen)

kr
kr

Upphämtning på hotell

Kategorier

Alternativ

Camp Nou Experience open tickets
Biljetter och evenemang

Camp Nou Experience open tickets

Discover the Camp Nou stadium and museum which retraces the steps of players that have made history such as Johan Cruyff, Romario and Ronaldinho.

Validity Flexible
Omedelbar Bekräftelse
Skippa Kön
Camp Nou Experience – öppen biljett och Barcelona city ljudguide
Aktiviteter

Camp Nou Experience – öppen biljett och Barcelona city ljudguide

Upptäck Barcelona på egen hand med en ljudguidad app och se nästan 130 attraktioner! Gå in på Camp Nou Stadium med din öppna biljett och besök FC Barcelonas museum.

Validity Flexible
Språk:

en, it, fr, es, de 

Omedelbar Bekräftelse
Private guided tour of the Camp Nou Stadium
Aktiviteter

Private guided tour of the Camp Nou Stadium

Book your private guided tour of the Camp Nou Stadium to learn more about the history of Barcelona FC history and visit the museum

Varaktighet 2 hours
Språk:

en, es, pt 

Omedelbar Bekräftelse