Vi på mama vet att nya generationens mammor är väldigt noggranna med detaljerna när vi bokar en resa med familjen. Vi söker efter en härlig atmosfär, vackra miljöer och mat som kittlar alla sinnen. Att det finns massor av kul för barnen att göra är självklart viktigt – men även resten av familjens behov är minst lika viktiga. Det kanske är ett fräscht gym, närheten till mysiga restauranger eller en härligt bohemisk uteplats vid poolen – oavsett vad just du längtar efter och hur just din familjs behov ser ut så tror vi att du väljer din semester med omsorg.

Med vårt nya koncept #tuibymama har vi på mama tillsammans med TUI gjort det enklare för dig att välja en resa som passar din familj, oavsett vilka behov just ni har. Vi har nämligen gjort en del av jobbet åt dig! Vi har valt ut de härligaste hotellen på de bästa resmålen i Europa – helt enkelt de resor som vi på mama själva vill göra med våra familjer i sommar!

Villkor

Prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell upp-till-rabatt avser nybokningar och gäller per bokning. Dessa kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.