Välkommen till Simcoachens simläger på Club La Santa, Lanzarote, tillsammans med TUI. Simcoachen brinner för att hjälpa dig utvecka din simning och har under många år coachat motionärer, triathleter, swimrunners och simmare både i Sverige och utomlands.

Vi bor på Club La Santa som är det bästa valet för en aktiv sportsemester. På hotellet har du tillgång till mer än 30 olika sporter, instruktioner, utrustning, turneringar, klasser, sociala evenemang, underhållning och mycket mer utöver simningen.

På La Santa erbjuder Simcoachen två olika upplägg; Race och Masters. Det finns 10 platser i Race och 20 platser i Masters. Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så tid finns även att träna under fina förutsättningar på La Santa. Dessutom kommer vi simma tre open water-pass, samt löpträning med Löplabbet för de som vill.

Kurserna som erbjuds:

RACE

Race-upplägget kommer göra din simning snabbare, och vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten.
Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Race är ett Swim Smooth-inspirerat upplägg där vi bland annat jobbar på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.
För vem? För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim.
Förkunskaper: Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.

MASTERS

För dig som kört Race med oss och är sugen på att vidareutveckla din simning. Du har kört med TempoTrainer innan och känner till våra basic drills. Här fokuserar vi på längre distanser och öppet vatten-simning. Målet är bra teknik utifrån vem du är i vattnet och att din swim fitness blir likt en dieselmotor: du kan hålla samma fart under en lång distans.
Varje pass har ett tekniktema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå.
För vem? Mastersnivån är en vidareutveckling för dig som redan är bekant med Race.

Så här kan en dag se ut:

09.30-11.00 Simträning för MASTERS 1 och MASTERS 2
11.00-12.30 Simträning för RACE

SIESTA & LUNCH

16.30-18.00 Open Water-intro
19.00 Mingel och bubbel
19.30 Gemensam middag

Anmälning på förfrågan via mail till: traningsresor@tui.se

Reseinformation:
Datum: 23-30 mars, 2020
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Vi bor på: Club La Santa, Lanzarote
Pris: 16 995:- per person (del i dubbelrum)

I resans pris ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Incheckat bagage
  • Transfer flygplats till hotell (tur & retur)
  • Halvpension på hotellet (frukost och middag)
  • Träning & aktiviteter enligt program

Frivilliga tillägg:

  • Mat på flyget
  • Avbeställningsskydd
  • Reseförsäkring

Anmälning på förfrågan via mail till: traningsresor@tui.se

Vi är med på resan:

Boka din träningsresa med Simcoachen och TUI

Anna-Karin Lundin

Före detta landslagssimmare och grundare av Simcoachen. Har hjälpt fler än 4 000 personer att utveckla sin simning. Nu är det din tur att utvecklas med hjälp av Anna-Karins expertis.

Boka din träningsresa med Simcoachen och TUI

Bjarne Koning

Löpträningsspecialist och driftchef på Löplappet. Bjarne Koning guidar dig till ditt rätta löpsteg och hjälper dig att bygga din kondition för att få ut det bästa och mesta av din simning.

Boka din träningresa med Simcoachen och TUI

Anna Rosén Rösiö

Simcoachens huvudcoach i Stockholm där hon har verkat framgångsrikt under fem år.
Anna är med sin energi och entusiasm unik i sitt ledarskap och har ett fantastisk sätt att förmedla hur du ska bli en bättre simmare.