Hit kan du kryssa med Royal Caribbean

Medelhavet

Medelhavet

Sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder

Visa Kryssningar
Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar nästan varje dag

Visa Kryssningar
Dubai/Persiska viken

Dubai/Persiska viken

Moderna storsträder, vackra stränder och spännande kulturer

Visa Kryssningar
Norra Europa

Norra Europa

Upptäck våra grannländer runt Östersjön eller Norges vackra fjordar

Visa Kryssningar

Fartyg med stadsdelar och massor av underhållning

Royal Caribbean

Royal Caribbean har ett brett utbud av kryssningar och är ett av världens största rederier. Rederiets högklassiga fartyg är en optimal upplevelse om du ska resa med större familjen eller släkten och riktar sig främst till dem aktiva.

Royal Caribbean har fartyg för alla

Ombord på Royal Caribbeans fartyg finns ett överflöd av aktiviteter som passar för aktiva personer som tror att en kryssning inte är något för dem. Du kan välja på allt från isbana, surfing, klättring och minigolf. Vill du inte missa löprundan på semestern kan du välja om du vill springa på land eller på löpbanan på däck. Det finns dessutom barn- och ungdomsklubbar för åldrarna 3-17 år.

Matupplevelser från hela världen

Alla fartyg har många olika restauranger där du kan prova dig fram genom smaker och dofter från alla världens hörn. Från italienskt till barbeque, skaldjur, asiatiskt och mycket annat

Kryssa med Royal Caribbean

Harmony of the Seas – 10 däck hög rutschkana, 20 restauranger och 42 barer.
Symphony of the Seas – ett av världens största kryssningafartyg med sju stadsdelar ombord.
Anthem of the Seas – för teknologiälskaren. Här finns fallskärmssimulator och en glasgondol som tar dig nästan 100 meter över havet.

Med Royal Caribbean i Karibien eller Medelhavet

Med de flesta av Royal Caribbeans kan du göra en härlig Karibienkryssning men det finns ett par som även låter dig upptäcka de kulturella och historiska städerna längs med Medelhavets kuster:

Läs mer

Observera

Observera att rederierna förnärvarande vidtar extra försiktighetsåtgärder gällande Coronaviruset. Läs mer på Royal Caribbeans hemsida.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

 • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
 • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
 • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
 • Flyg Tur & retur ingår när du bokar kryssning tillsammans med flyg i ett paket.
 • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.

Vanliga frågor om kryssningar

 • Hur fungerar det med transfer?

  Till våra kryssningar erbjuder vi inte transfer om detta inte finns angivet på din bokningsbekräftelse under ”I resan ingår”. Därför får du själv ordna med transport mellan flygplatsen och fartyget. Information om vilka olika alternativ som erbjuds brukar finnas på flygplatsens sajt.

 • Hur bokar jag utflykter?

  Få ut det mesta som möjligt av din kryssning och de spännande destinationer som fartyget besöker genom att boka en utflykt! För att säkra din plats är det bra om du förhandsbokar din utflykt online via rederiets hemsida. Utflykterna kan också bokas ombord i mån av plats. Observera att tider för utflykterna kan ändras och att utflykter kan ställas in om deltagarantalet är för lågt.

 • Behöver jag ESTA och visum?

  Glöm inte ditt pass på resan, rederierna godtar inte svenska körkort/legitimationer. Passet ska vara giltigt i sex månader efter hemresan. För att resa in i USA utan visum är det obligatoriskt att ansöka om ett inresetillstånd, ESTA. Det krävs också att du har vinröda EU-passet med en maskinläsbar kod längst ner på fotosidan. Kontrollera att du har visum för de destinationer kryssningen går till.

 • Hur fungerar det med betalning ombord?

  Valutan ombord är USD eller EUR beroende på vilket rederi du kryssar med. Alla rederier har ett kontantfritt system. Ett konto upprättas i ditt namn och kopplas till ett godkänt kredit- eller betalkort som säkerhet. Hyttnyckeln belastas automatiskt vid inköp ombord. Sista dagen på kryssningen levereras en specificerad avräkning av kontot till din hytt, så du själv kan kontrollera beloppen. De amerikanska rederierna har uttagsautomat ombord (uttagningsavgift tillkommer).

 • Hur fungerar det med dricks ombord?

  Det beror på vilket rederi du åker med. Information om dricks finns under sektionen Bra att veta på respektive fartygssida/kryssida.

 • Vilken klädkod gäller?

  Ta med fritidskläder att ha på dagen och lite finare kläder för kvällen. Exempel på kläder för kvällsbruk är skjorta och långbyxor för män och klänning, byxa, topp eller kjol och blus för kvinnor. Vissa kvällar rekommenderas att män bär kavaj eller kostym och kvinnor klänning eller byxdress.

 • När kan/måste jag gå ombord på fartyget?

  Tid för ombordstigning på din kryssning finns angiven på biljetten. Du måste senast vara ombord 2 timmar innan fartyget avgår. Ditt bagage kommer bli omhändertaget av rederiets personal vid kryssningsterminalen. Du får bagagelappar på plats som du fäster på väskan. Då det kan ta lite tid innan bagaget blir levererat till din hytt rekommenderar vi att du packar en liten väska/hand-bagage med tillhörigheter som du behöver direkt du kommer ombord.

 • Hur fungerar det med dryckespaket?

  På vissa rederier och i vissa hyttkategorier ingår dryckespaket. Om dryckespaket inte är inkluderat kan man köpa till det förväg eller ombord. Om du köper till ett dryckespaket tillkommer inget servicetillägg. Gäller på alla rederier.