Norwegian Cruise Line

Skön resortkänsla, bra barnpriser och moderna fartyg

 • Feel free Kom som du är utan tider att passa
 • Omtyckt restaurangkoncept Fria middagstider och stort utbud av restauranger att välja mellan
 • Skön resortkänsla Avslappnad och ledig atmosfär med inga måsten
 • Aktivitetsfyllda kryssningar Rekordstort utbud av underhållning och aktiviteter för alla

Hit kan du kryssa med Norwegian Cruise Line

Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar varje dag ger dig en exotisk semesterupplevelse.

Visa Kryssningar
Medelhavet

Medelhavet

Upptäck Europas medelhavstäder och sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder.

Visa Kryssningar
Kanarieöarna

Kanarieöarna

Det solsäkra alternativet

Visa Kryssningar

Skön resortkänsla, bra barnpriser och moderna fartyg

Norwegian Cruise Lines populära och moderna fartyg är fyllda med aktiviteter för hela familjen. Tack vare konceptet "Feel Free" har du stor frihet att välja mellan många restauranger och ett stort utbud förstklassig underhållning. Du behöver inte passa några fasta middagstider eller följa klädkoder. Skön resortkänsla, bra barnpriser och mycket att göra för alla åldrar.

Feel free
Kryssningar med Norwegian Cruise Line är ovanligt avspända och fria. Man behöver inte fundera på dryckespaket eller bry sig om dricks. Allt ingår. Det är en avslappnad miljö och ombord är det avkoppling och nöjen som gäller. Här finns en oändlig mängd av olika upplevelser och aktiviteter för varje smak och åldersgrupp. Utan ”måsten” landar allt i en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång.

Underhållning för hela familjen
Hela flottan erbjuder stora barn- och ungdomsklubbar och rederiets största fartyg, Norwegian Epic, har tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har bowlingbanor.
Även kvällstid finns mycket att göra. Underhållningen i teatern håller hög Las vegas/Brodwayklass. I alla barer och lounger vibrerar luften av musik, dans och energi.

Välj mellan olika hytter
Boendealternativen är många – från yteffektiva studiohytter för singlar till "garden villas" för hela familjer. Norwegian Epic har ett område med mindre och modernt utformade hytter speciellt anpassade för singelresenärer. Utöver tillgång till en gemensam lounge kryssar singelresenärerna till ett reducerat pris.

För vem?
Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt och som gillar att inte ha fasta sittningar tider att passa eller klädkoder att följa. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning i mestadels ledig amerikansk atmosfär.

The Haven By Norwegian
En privat värld till sjöss med lyx och avkoppling ett s.k. ship-in-ship för er som bor i en Haven Suite. Sviterna är eleganta och påkostade, ni har conciergeservice och butler tillgängliga dygnet runt.
Ni som bor i The Haven har en egen restaurang och ett eget poolområde. Ni har det lilla fartygets lyx och känsla, och det stora fartygets alla faciliteter, en perfekt kombination.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

 • Flyg Tur & retur ingår.
 • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
 • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
 • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
 • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.

Vanliga frågor

 • Hur fungerar det med transfer?

  Till våra kryssningar erbjuder vi inte transfer om detta inte finns angivet på din bokningsbekräftelse under ”I resan ingår”. Därför får du själv ordna med transport mellan flygplatsen och fartyget. Information om vilka olika alternativ som erbjuds brukar finnas på flygplatsens sajt.

 • Hur bokar jag utflykter?

  Få ut det mesta som möjligt av din kryssning och de spännande destinationer som fartyget besöker genom att boka en utflykt! För att säkra din plats är det bra om du förhandsbokar din utflykt online via rederiets hemsida. Utflykterna kan också bokas ombord i mån av plats.

 • Behöver jag ESTA och visum?

  Glöm inte ditt pass på resan, rederierna godtar inte svenska körkort/legitimationer. Passet ska vara giltigt i sex månader efter hemresan. För att resa in i USA utan visum är det obligatoriskt att ansöka om ett inresetillstånd, ESTA. Det krävs också att du har vinröda EU-passet med en maskinläsbar kod längst ner på fotosidan. Kontrollera att du har visum för de destinationer kryssningen går till.

 • Hur fungerar det med betalning ombord?

  Valutan ombord är USD eller EUR beroende på vilket rederi du kryssar med. Alla rederier har ett kontantfritt system. Ett konto upprättas i ditt namn och kopplas till ett godkänt kredit- eller betalkort som säkerhet. Hyttnyckeln belastas automatiskt vid inköp ombord. Sista dagen på kryssningen levereras en specificerad avräkning av kontot till din hytt, så du själv kan kontrollera beloppen. De amerikanska rederierna har uttagsautomat ombord (uttagningsavgift tillkommer).

 • Hur fungerar det med dricks ombord?

  Dricks till hyttvärden ingår i din kryssning för Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line och Costa Cruises. För MSC Cruises tillkommer dricks. En serviceavgift på ca 18% tillkommer på SPA-behandlingar, specialrestauranger samt dryck och belastar ert konto vid köp ombord.

 • Vilken klädkod gäller?

  Ta med fritidskläder att ha på dagen och lite finare kläder för kvällen. Exempel på kläder för kvällsbruk är skjorta och långbyxor för män och klänning, byxa, topp eller kjol och blus för kvinnor. Vissa kvällar rekommenderas att män bär kavaj eller kostym och kvinnor klänning eller byxdress.

 • När kan/måste jag gå ombord på fartyget?

  Du måste senast vara ombord 2 timmar innan fartyget avgår. Ditt bagage kommer bli omhändertaget av rederiets personal vid kryssningsterminalen. Du får bagagelappar på plats som du fäster på väskan. Då det kan ta lite tid innan bagaget blir levererat till din hytt rekommenderar vi att du packar en liten väska/hand-bagage med tillhörigheter som du behöver direkt du kommer ombord.

 • Hur fungerar det med dryckespaket?

  På vissa rederier och i vissa hyttkategorier ingår dryckespaket. Om dryckespaket inte är inkluderat kan man köpa till det förväg eller ombord. Om du köper till ett dryckespaket tillkommer inget servicetillägg.