Hit kan du kryssa med Norwegian Cruise Line

Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar nästan varje dag

Visa Kryssningar
Medelhavet

Medelhavet

Sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder

Visa Kryssningar
Norra Europa

Norra Europa

Upptäck våra grannländer runt Östersjön eller Norges vackra fjordar

Visa Kryssningar

Skön resortkänsla, bra barnpriser och moderna fartyg

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Lines populära och moderna fartyg är fyllda med aktiviteter för hela familjen. Genom konceptet Feel free ombord behöver du inte passa några fasta middagstider eller följa strikta klädkoder. Här får du istället stor frihet att välja mellan många restauranger och ett stort utbud förstklassig underhållning. Detta ger kryssning en extra stor frihet.

Det är en avslappnad miljö och ombord är det avkoppling och nöjen som gäller. Här finns en oändlig mängd av olika upplevelser och aktiviteter för varje smak och åldersgrupp. Utan ”måsten” landar allt i en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång.

Underhållning för hela familjen

Hela flottan erbjuder stora barn- och ungdomsklubbar och ombord på många av rederiets fartyg som t ex, Norwegian Epic hittar du tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har också bowlingbanor. På kvällen kan du se shower i Las Vegas-stil och Broadway-musikaler. I alla barer och lounger är det gott om musik och energi.

Kryssa till Bahamas och Kroatien med Norwegian

Norwegian Cruise Lines har kryssningar i både Karibien och Medelhavet som passar dig som vill ha mycket fart och fläkt på semestern. För alla barnfamiljer, singlar och par som vill ha en ledig amerikansk atmosfär utan fasta mattider och klädkoder.

Kryssa med valfrihet

Feel free-konceptet gör att du själv bestämmer när och var du vill äta, ombord finns inga fasta middagsittningar. I kryssningspriset ingår flera restaruanger för frukost, lunch och middag. Luta dig tillbaka och ta dagen som den kommer.

NCL's Free at Sea - få extra mycket för pengarna

Som tillägg till Feel free-konceptet kan du göra din kryssning ännu mer bekväm genom att förboka några av paketen nedan.
Från 99 dollar per person kan du välja 2 av 5 erbjudanden ombord. Välj mellan:

 • Dryckespaket
 • Utflyktspaket
 • Specialrestaurang-paket
 • WiFi-paket
 • Rabatt på person 3 och 4 i hytten (på utvalda kryssningar)

För mer detaljer och bokning av NCL's Free at Sea ring oss på 0771-345000. Observera att erbjudandet gäller för 2 personer i en hytt, eller 1 person i singelhytt. Är det fler än 2 personer i hytten betalar dessa ordinarie pris. Erbjudandet måste bokas senast tre veckor innan avresa.

Läs mer

Observera

Observera att rederierna förnärvarande vidtar extra försiktighetsåtgärder gällande Coronaviruset. Läs mer på Norwegian Cruise Lines hemsida.

2/4-2019 utgår Norwegian Cruise Lines koncept Premium All Inclusive och ersätts med det nya konceptet NCL's Free at Sea.

Du som har bokat en kryssning före 2/4 kommer fortfarande att kryssa med det gamla konceptet Premium All Inclusive. Bokar du från och med 2/4 finns istället det nya konceptet NCL's Free at Sea som kan köpas till senast 3 veckor innan din avresa.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

 • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
 • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
 • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
 • Flyg Tur & retur ingår när du bokar kryssning tillsammans med flyg i ett paket.
 • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.

Vanliga frågor om kryssningar

 • Hur fungerar det med transfer?

  Till våra kryssningar erbjuder vi inte transfer om detta inte finns angivet på din bokningsbekräftelse under ”I resan ingår”. Därför får du själv ordna med transport mellan flygplatsen och fartyget. Information om vilka olika alternativ som erbjuds brukar finnas på flygplatsens sajt.

 • Hur bokar jag utflykter?

  Få ut det mesta som möjligt av din kryssning och de spännande destinationer som fartyget besöker genom att boka en utflykt! För att säkra din plats är det bra om du förhandsbokar din utflykt online via rederiets hemsida. Utflykterna kan också bokas ombord i mån av plats. Observera att tider för utflykterna kan ändras och att utflykter kan ställas in om deltagarantalet är för lågt.

 • Behöver jag ESTA och visum?

  Glöm inte ditt pass på resan, rederierna godtar inte svenska körkort/legitimationer. Passet ska vara giltigt i sex månader efter hemresan. För att resa in i USA utan visum är det obligatoriskt att ansöka om ett inresetillstånd, ESTA. Det krävs också att du har vinröda EU-passet med en maskinläsbar kod längst ner på fotosidan. Kontrollera att du har visum för de destinationer kryssningen går till.

 • Hur fungerar det med betalning ombord?

  Valutan ombord är USD eller EUR beroende på vilket rederi du kryssar med. Alla rederier har ett kontantfritt system. Ett konto upprättas i ditt namn och kopplas till ett godkänt kredit- eller betalkort som säkerhet. Hyttnyckeln belastas automatiskt vid inköp ombord. Sista dagen på kryssningen levereras en specificerad avräkning av kontot till din hytt, så du själv kan kontrollera beloppen. De amerikanska rederierna har uttagsautomat ombord (uttagningsavgift tillkommer).

 • Hur fungerar det med dricks ombord?

  Det beror på vilket rederi du åker med. Information om dricks finns under sektionen Bra att veta på respektive fartygssida/kryssida.

 • Vilken klädkod gäller?

  Ta med fritidskläder att ha på dagen och lite finare kläder för kvällen. Exempel på kläder för kvällsbruk är skjorta och långbyxor för män och klänning, byxa, topp eller kjol och blus för kvinnor. Vissa kvällar rekommenderas att män bär kavaj eller kostym och kvinnor klänning eller byxdress.

 • När kan/måste jag gå ombord på fartyget?

  Tid för ombordstigning på din kryssning finns angiven på biljetten. Du måste senast vara ombord 2 timmar innan fartyget avgår. Ditt bagage kommer bli omhändertaget av rederiets personal vid kryssningsterminalen. Du får bagagelappar på plats som du fäster på väskan. Då det kan ta lite tid innan bagaget blir levererat till din hytt rekommenderar vi att du packar en liten väska/hand-bagage med tillhörigheter som du behöver direkt du kommer ombord.

 • Hur fungerar det med dryckespaket?

  På vissa rederier och i vissa hyttkategorier ingår dryckespaket. Om dryckespaket inte är inkluderat kan man köpa till det förväg eller ombord. Om du köper till ett dryckespaket tillkommer inget servicetillägg. Gäller på alla rederier.