Norwegian Cruise Line

Utmärkande för rederiet

  • Feel free Kom som du är utan tider att passa
  • Omtyckt restaurangkoncept Fria middagstider och stort utbud av restauranger att välja mellan
  • Skön resortkänsla Avslappnad och ledig atmosfär med inga måsten
  • Aktivitetsfyllda kryssningar Rekordstort utbud av underhållning och aktiviteter för alla

Hit kan du kryssa med Norwegian Cruise Line

Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar varje dag ger dig en exotisk semesterupplevelse.
Visa Kryssningar
Medelhavet

Medelhavet

Upptäck Europas medelhavstäder och sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder.
Visa Kryssningar
Kanarieöarna

Kanarieöarna

Det solsäkra alternativet
Visa Kryssningar

Skön resortkänsla, bra barnpriser och moderna fartyg

Norwegian Cruise Lines populära och moderna fartyg är fyllda med aktiviteter för hela familjen. Tack vare konceptet "Feel Free" har du stor frihet att välja mellan många restauranger och ett stort utbud förstklassig underhållning. Du behöver inte passa några fasta middagstider eller följa klädkoder. Skön resortkänsla, bra barnpriser och mycket att göra för alla åldrar.

Feel free
Kryssningar med Norwegian Cruise Line är ovanligt avspända och fria. Man behöver inte fundera på dryckespaket eller bry sig om dricks. Allt ingår. Det är en avslappnad miljö och ombord är det avkoppling och nöjen som gäller. Här finns en oändlig mängd av olika upplevelser och aktiviteter för varje smak och åldersgrupp. Utan ”måsten” landar allt i en informell stämning som är både full av energi och avkoppling på samma gång.

Underhållning för hela familjen
Hela flottan erbjuder stora barn- och ungdomsklubbar och rederiets största fartyg, Norwegian Epic, har tre gigantiska vattenrutschbanor på pooldäck. Flera fartyg har bowlingbanor.
Även kvällstid finns mycket att göra. Underhållningen i teatern håller hög Las vegas/Brodwayklass. I alla barer och lounger vibrerar luften av musik, dans och energi.

Välj mellan olika hytter
Boendealternativen är många – från yteffektiva studiohytter för singlar till "garden villas" för hela familjer. Norwegian Epic har ett område med mindre och modernt utformade hytter speciellt anpassade för singelresenärer. Utöver tillgång till en gemensam lounge kryssar singelresenärerna till ett reducerat pris.

För vem?
Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt och som gillar att inte ha fasta sittningar tider att passa eller klädkoder att följa. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning i mestadels ledig amerikansk atmosfär.

The Haven By Norwegian
En privat värld till sjöss med lyx och avkoppling ett s.k. ship-in-ship för er som bor i en Haven Suite. Sviterna är eleganta och påkostade, ni har conciergeservice och butler tillgängliga dygnet runt.
Ni som bor i The Haven har en egen restaurang och ett eget poolområde. Ni har det lilla fartygets lyx och känsla, och det stora fartygets alla faciliteter, en perfekt kombination.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

  • Flyg Tur & retur med incheckat bagage ingår.
  • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
  • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
  • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
  • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.