Karta

Just nu säljer vi inte kryssningar, men vi hoppas på att göra det snart igen.

Upptäck våra grannländer runt Östersjön eller Norges vackra fjordar

Norra Europa

Starta din kryssning bekvämt på hemmaplan. Kliv ombord på kryssningsfartyg i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn och upplev några av våra spännande rutter till grannländerna kring Östersjön. Eller njut av den norska kusten med sina mysiga byar och vykortslika vyer med slingrande fjordar och höga fjälltoppar.

Det finns flera kryssningsfartyg och rutter att välja mellan. Hitta den som passar just dig och ditt resesällskap.

Kryssa från Skandinavien

Med TUI är det enkelt att kryssa – oavsett om du är expert eller nybörjare. I norra Europa erbjuder vi kryssningar där kryssningsfartyget startar i Skandinavien. Vi startar i Stockholm, Göteborg och Köpenhamns hamnar.

När är det bäst att kryssa i norra Europa?

Kryssningssäsongen i norra Europas sträcker sig från april till oktober. Högsäsongen är under sommarmånaderna. Det är lite lugnare tempo på resmålen under vår och höst.

Tips på rutter i norra Europa

Våra grannländer runt Östersjön

Kasta loss från Stockholm eller Köpenhamn och upptäck våra vackra grannländer. Besök t ex pampiga St Petersburg med sina palats och tjusiga byggnader. Strosa runt i Tallinns pittoreska stadskärna med sina kullerstensgator och små torg. Eller besök den finska huvudstaden Helsingfors med sitt trevliga salutorg och spännande Sveaborgs fästning.

Norges vackra fjordar

Det sägs vara en av världens allra vackraste sjövägar. Kliv ombord i Göteborg eller Köpenhamn och upplev den vackra norska kusten. Kryssningen tar dig till små byar, trevliga kuststäder, genom ett vackert fjordlandskap med älvar, forsar, vattenfall, förbi höga fjäll och djupa dalgångar.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

  • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
  • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
  • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
  • Flyg Tur & retur ingår när du bokar kryssning tillsammans med flyg i ett paket.
  • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.