Karta

Just nu säljer vi inte kryssningar, men vi hoppas på att göra det snart igen.

Upptäck unik natur, kultur och sköna stränder

Mauritius/Indiska oceanen

Kryssa från Mauritius med TUI och upptäck den rika kulturen och den unika naturen som finns på de paradisiska öarna i Indiska Oceanen. På kryssningen kan koppla av ombord eller på några av världens vackraste stränder som du hittar i öriket Seychellerna. På Réunion och Madagaskar kan du utforska öarnas fantastiskt rika natur och djurliv.

En kryssning från Mauritius i Indiska Oceanen kommer ta dig till vita sandstränder med kristallklart vatten, grönskande klippor samt spännande natur, kultur och historia.

Kryssa med Costa från Mauritius

Costa Mediterranean är ett familjevänligt fartyg där det finns gott om möjlighet till avkoppling för hela familjen. Dessutom ordnas både aktiviteter och underhållning med shower. I restaurangerna serveras det bästa från det italienska köket.

Seychellerna & Mauritius

Du kommer få gott om chanser till både dykning och snorkling med en kryssning i Indiska Oceanen. Seychellerna och Mauritius omgärdas av korallrev i grunt vatten som är perfekt för både dykning och snorkling. Seychellerna är dessutom världsberömt för sina nästan orörda vita sandstränder som kantas av klippor och grönska.

Madagaskar & Réunion

Det är inte bara Mauritius som har en kultur och ett kök som präglas av det franska. St Denis på Réunion brukar ibland kallas för Indiska oceanens Paris då staden är full av bistron och brasserier i parisisk stil. Dessutom är ön berömt för sitt vackra vulkanlandskap. Den naturintresserade får även chansen att se två olika delar av Madagaskar - Tamatave och Nosy Be. Här kan du utforska naturen både på land och under ytan.

Flyg, hotell och kryssning

Med TUI är det enkelt att kryssa – oavsett om du är expert eller nybörjare. Flyg, hotellövernattning och kryssningen ingår.

Fartyg som kryssar i Mauritius/Indiska oceanen

Visa alla (undefined)

Ingår alltid på kryssningar med TUI

  • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
  • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
  • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
  • Flyg Tur & retur ingår när du bokar kryssning tillsammans med flyg i ett paket.
  • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.