Celebrity Cruises

  • En kryssning utöver det vanliga Förstklassiga hytter, restauranger & hög servicegrad
  • Passar för vuxna Perfekt för par och alla som uppskattar modern lyx
  • Högklassiga restauranger Stort utbud av maträtter och varierande menyer
  • Fantastisk underhållning Påkostade shower varje kväll

Hit kan du kryssa med Celebrity Cruises

Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar varje dag ger dig en exotisk semesterupplevelse.

Visa Kryssningar
Medelhavet

Medelhavet

Upptäck Europas medelhavstäder och sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder.

Visa Kryssningar

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och alla som uppskattar modern lyx. Atmosfären ombord på det flytande butikshotellet är modern, avskalad och ombonat välkomnande på samma gång. Allt är smakfullt utformat in i minsta detalj.

Det finns ett stort utbud restauranger, aktiviteter och underhållning att välja mellan. Servicegraden är mycket hög och maten en av huvudattraktionerna. Du som gillar avkoppling kan se fram emot ett stort spa och många extra hälsosamma upplevelser.

Ett flytande designhotell
Ombord är designen modern och inbjudande. Det vimlar av detaljer och exklusiva material som aldrig tröttar ut ögat. Fartygens hytter är omsorgsfullt utformade av kvinnor med flera extra omtänksamma funktioner och en lite mjukare design.

The Lawn club
På fartyg i Solstice-klassen hittar du på översta däck the Lawn Club som är en gräsmatta av äkta gräs. Här kan du njuta av en picknick, konserter i det fria, en omgång krocket eller bara koppla av i solen. Här finns också åtta privata Cabanas som kan hyras över dagen. Invid gräset ligger två restauranger – exklusiva the Lawn Club Grill (mot en extra kostnad), där kocken skär köttet framför bordet samt the Porch med meny bestående av bl a frukter, sallader och paninis.

Totalt finns det 12 restauranger ombord. Fem ingår i kryssningsbiljetten och övriga kostar lite extra, som t ex italienska Tuscan Grill, franska Murano och Celebritys nya trendiga restaurangkoncept Qsine. Men den vackraste matupplevelsen är gratis. Den eleganta huvudmatsalen Grand Cuvee är en modern tolkning av det glamorösa 20-talet med en två däck hög vinkällare i glas som främsta dekoration.

För vem?
Celebrity Cruises är ett utmärkt val för personer som söker en elegant och avslappnad atmosfär utan att riskera att ha tråkigt. Även matglada kommer bli nöjda – Celebrity Cruises anstränger sig nämligen för att servera lite extra god mat.
 Fartyget är även ett utmärkt val för er som har en smekmånad att se fram emot.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

  • Flyg Tur & retur med incheckat bagage ingår.
  • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
  • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
  • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
  • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.