Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

 • En kryssning utöver det vanliga Förstklassiga hytter, restauranger & hög servicegrad
 • Passar för vuxna Perfekt för par och alla som uppskattar modern lyx
 • Högklassiga restauranger Stort utbud av maträtter och varierande menyer
 • Fantastisk underhållning Påkostade shower varje kväll

Hit kan du kryssa med Celebrity Cruises

Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar nästan varje dag

Visa Kryssningar
Medelhavet

Medelhavet

Sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder

Visa Kryssningar

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises kryssningar är perfekt för par och alla som uppskattar modern lyx. Atmosfären ombord på det flytande boutiquehotellet är modern, avskalad och ombonat välkomnande på samma gång. Allt är smakfullt utformat in i minsta detalj.

Det finns ett stort utbud restauranger, aktiviteter och underhållning att välja mellan. Servicegraden är mycket hög och maten en av huvudattraktionerna. Du som gillar avkoppling kan se fram emot ett stort spa och många extra hälsosamma upplevelser.

Ett flytande designhotell
Ombord är designen modern och inbjudande. Det vimlar av detaljer och exklusiva material som aldrig tröttar ut ögat. Fartygens hytter är omsorgsfullt utformade av kvinnor med flera extra omtänksamma funktioner och en lite mjukare design.

The Lawn club
På fartyg i Solstice-klassen hittar du på översta däck the Lawn Club som är en gräsmatta av äkta gräs. Här kan du njuta av en picknick, konserter i det fria, en omgång krocket eller bara koppla av i solen. Här finns också åtta privata Cabanas som kan hyras över dagen. Invid gräset ligger två restauranger – exklusiva the Lawn Club Grill (mot en extra kostnad), där kocken skär köttet framför bordet samt the Porch med meny bestående av bl a frukter, sallader och paninis.

Fartygens restauranger erbjuder en stor variation av matupplevelser. Vissa ingår i kryssningsbiljetten och övriga kostar lite extra, som t ex italienska Tuscan Grill, franska Murano och Celebritys nya trendiga restaurangkoncept Qsine. Men den vackraste matupplevelsen är gratis. Den eleganta huvudmatsalen Grand Cuvee är en modern tolkning av det glamorösa 20-talet med en två däck hög vinkällare i glas som främsta dekoration.

För vem?
Celebrity Cruises är ett utmärkt val för personer som söker en elegant och avslappnad atmosfär utan att riskera att ha tråkigt. Även matglada kommer bli nöjda – Celebrity Cruises anstränger sig nämligen för att servera lite extra god mat. Fartyget är även ett utmärkt val för er som har en smekmånad att se fram emot.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

 • Flyg Tur & retur ingår.
 • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
 • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
 • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
 • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.

Vanliga frågor

 • Hur fungerar det med transfer?

  Till våra kryssningar erbjuder vi inte transfer om detta inte finns angivet på din bokningsbekräftelse under ”I resan ingår”. Därför får du själv ordna med transport mellan flygplatsen och fartyget. Information om vilka olika alternativ som erbjuds brukar finnas på flygplatsens sajt.

 • Hur bokar jag utflykter?

  Få ut det mesta som möjligt av din kryssning och de spännande destinationer som fartyget besöker genom att boka en utflykt! För att säkra din plats är det bra om du förhandsbokar din utflykt online via rederiets hemsida. Utflykterna kan också bokas ombord i mån av plats.

 • Behöver jag ESTA och visum?

  Glöm inte ditt pass på resan, rederierna godtar inte svenska körkort/legitimationer. Passet ska vara giltigt i sex månader efter hemresan. För att resa in i USA utan visum är det obligatoriskt att ansöka om ett inresetillstånd, ESTA. Det krävs också att du har vinröda EU-passet med en maskinläsbar kod längst ner på fotosidan. Kontrollera att du har visum för de destinationer kryssningen går till.

 • Hur fungerar det med betalning ombord?

  Valutan ombord är USD eller EUR beroende på vilket rederi du kryssar med. Alla rederier har ett kontantfritt system. Ett konto upprättas i ditt namn och kopplas till ett godkänt kredit- eller betalkort som säkerhet. Hyttnyckeln belastas automatiskt vid inköp ombord. Sista dagen på kryssningen levereras en specificerad avräkning av kontot till din hytt, så du själv kan kontrollera beloppen. De amerikanska rederierna har uttagsautomat ombord (uttagningsavgift tillkommer).

 • Hur fungerar det med dricks ombord?

  Dricks till hyttvärden ingår i din kryssning för Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line och Costa Cruises. För MSC Cruises tillkommer dricks. En serviceavgift på ca 18% tillkommer på SPA-behandlingar, specialrestauranger samt dryck och belastar ert konto vid köp ombord.

 • Vilken klädkod gäller?

  Ta med fritidskläder att ha på dagen och lite finare kläder för kvällen. Exempel på kläder för kvällsbruk är skjorta och långbyxor för män och klänning, byxa, topp eller kjol och blus för kvinnor. Vissa kvällar rekommenderas att män bär kavaj eller kostym och kvinnor klänning eller byxdress.

 • När kan/måste jag gå ombord på fartyget?

  Du måste senast vara ombord 2 timmar innan fartyget avgår. Ditt bagage kommer bli omhändertaget av rederiets personal vid kryssningsterminalen. Du får bagagelappar på plats som du fäster på väskan. Då det kan ta lite tid innan bagaget blir levererat till din hytt rekommenderar vi att du packar en liten väska/hand-bagage med tillhörigheter som du behöver direkt du kommer ombord.

 • Hur fungerar det med dryckespaket?

  På vissa rederier och i vissa hyttkategorier ingår dryckespaket. Om dryckespaket inte är inkluderat kan man köpa till det förväg eller ombord. Om du köper till ett dryckespaket tillkommer inget servicetillägg.