Hit kan du kryssa med Celebrity Cruises

Medelhavet

Medelhavet

Sevärdheter i kombination med sol och bad vid sköna stränder

Visa Kryssningar
Karibien

Karibien

Kristallklart vatten, palmer och nya paradisöar nästan varje dag

Visa Kryssningar

Lyxiga kryssningar i Karibien för par

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises kryssningar i Karibien är perfekt för par och alla som uppskattar modern lyx. Fartygen är som flytande designhotell med ett stort utbud av restauranger, aktiviteter och underhållning att välja mellan. Du kan även se fram emot ett stort spa ombord.

Du som gillar avkoppling kan se fram emot ett stort spa och många extra hälsosamma upplevelser. Celebrity Cruises är ett utmärkt val för personer som söker en elegant och avslappnad atmosfär – och riktigt mat dessutom.

Karibienkryssningar till Bahamas och Puerto Rico

Sätt en extra lyxig touch på din kryssning i Västindien med Celebrity Cruise. Förutom klassiska Bahamas och Puerto Rico kryssar Celebrity även till spännande hamnar på Caymanöarna, St Martin och St Vincent och Grenadinerna.

Ett flytande designhotell

Ombord är designen modern med exklusiva material. På fartyg i Soltice-klassen hittar du The Lawn Club på översta däck – en gräsmatta av äkta gräs där du kan njuta av en picknick, konsert eller en omgång krocket ute till havs. Du kan också koppla av i solen helt enkelt – här finns åtta privata cabanas som du kan hyra över dagen. Invid gräset finns två restauranger, den exklusiva The Lawn Club Grill och The Porch som serverar enklare rätter som sallader och paninis.

Fartyg i Solstice-klassen:

Matupplevelser ombord

Fartygens restauranger erbjuder en stor variation av matupplevelser. Vissa ingår i kryssningsbiljetten och vissa specialrestauranger är mot kostnad. Beroende på vad du bokar kommer du kunna uppleva det rustika italienska köket från Toscana, franska specialiteter och Celebritys trendiga restaurangkoncept Qsine.

Läs mer

Observera

Observera att rederierna förnärvarande vidtar extra försiktighetsåtgärder gällande Coronaviruset. Läs mer på Celebrity Cruises hemsida.

Ingår alltid på kryssningar med TUI

 • Kryssning Upplev flera destinationer på en & samma resa.
 • Upplevelser Hundratals aktiviteter, underhållning & gym ingår.
 • Mat & dryck Måltider ombord ingår alltid (vissa restauranger & dryckespaket mot tillägg).
 • Flyg Tur & retur ingår när du bokar kryssning tillsammans med flyg i ett paket.
 • Övrigt Hamnavgifter & skatter ingår. Undantag: personaldricks, bar & spa.

Vanliga frågor om kryssningar

 • Hur fungerar det med transfer?

  Till våra kryssningar erbjuder vi inte transfer om detta inte finns angivet på din bokningsbekräftelse under ”I resan ingår”. Därför får du själv ordna med transport mellan flygplatsen och fartyget. Information om vilka olika alternativ som erbjuds brukar finnas på flygplatsens sajt.

 • Hur bokar jag utflykter?

  Få ut det mesta som möjligt av din kryssning och de spännande destinationer som fartyget besöker genom att boka en utflykt! För att säkra din plats är det bra om du förhandsbokar din utflykt online via rederiets hemsida. Utflykterna kan också bokas ombord i mån av plats. Observera att tider för utflykterna kan ändras och att utflykter kan ställas in om deltagarantalet är för lågt.

 • Behöver jag ESTA och visum?

  Glöm inte ditt pass på resan, rederierna godtar inte svenska körkort/legitimationer. Passet ska vara giltigt i sex månader efter hemresan. För att resa in i USA utan visum är det obligatoriskt att ansöka om ett inresetillstånd, ESTA. Det krävs också att du har vinröda EU-passet med en maskinläsbar kod längst ner på fotosidan. Kontrollera att du har visum för de destinationer kryssningen går till.

 • Hur fungerar det med betalning ombord?

  Valutan ombord är USD eller EUR beroende på vilket rederi du kryssar med. Alla rederier har ett kontantfritt system. Ett konto upprättas i ditt namn och kopplas till ett godkänt kredit- eller betalkort som säkerhet. Hyttnyckeln belastas automatiskt vid inköp ombord. Sista dagen på kryssningen levereras en specificerad avräkning av kontot till din hytt, så du själv kan kontrollera beloppen. De amerikanska rederierna har uttagsautomat ombord (uttagningsavgift tillkommer).

 • Hur fungerar det med dricks ombord?

  Det beror på vilket rederi du åker med. Information om dricks finns under sektionen Bra att veta på respektive fartygssida/kryssida.

 • Vilken klädkod gäller?

  Ta med fritidskläder att ha på dagen och lite finare kläder för kvällen. Exempel på kläder för kvällsbruk är skjorta och långbyxor för män och klänning, byxa, topp eller kjol och blus för kvinnor. Vissa kvällar rekommenderas att män bär kavaj eller kostym och kvinnor klänning eller byxdress.

 • När kan/måste jag gå ombord på fartyget?

  Tid för ombordstigning på din kryssning finns angiven på biljetten. Du måste senast vara ombord 2 timmar innan fartyget avgår. Ditt bagage kommer bli omhändertaget av rederiets personal vid kryssningsterminalen. Du får bagagelappar på plats som du fäster på väskan. Då det kan ta lite tid innan bagaget blir levererat till din hytt rekommenderar vi att du packar en liten väska/hand-bagage med tillhörigheter som du behöver direkt du kommer ombord.

 • Hur fungerar det med dryckespaket?

  På vissa rederier och i vissa hyttkategorier ingår dryckespaket. Om dryckespaket inte är inkluderat kan man köpa till det förväg eller ombord. Om du köper till ett dryckespaket tillkommer inget servicetillägg. Gäller på alla rederier.