Utflykter Phu Quoc

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Se mer av den tropiska ön än bara ditt hotell och stränderna. Med våra utflykter kan du till exempel vandra i regnskogen, göra båtturer med snorkling, paddla kajak och gå på massage med lerbad. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Den som följer med på vår guidade cykeltur får uppleva många sidor av Phu Quoc. Att rulla fram genom regnskogen är ett äventyr i sig, dessutom får du besöka en pepparodling, en skola, ett tempel och en eco-lodge. Ett annat tips är kajakpaddling längs den natursköna Cua Can-floden på norra delen av ön.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Under turen Phu Quocs höjdpunkter får du med dig ett pärlband av sevärdheter – från en buddhistisk pagod till en fabrik som gör vin av myrten, fiskebyn Ham Ninh och Phu Quocs fängelse. Vår ö-utflykt tar dig med en traditionell fiskebåt till små vackra grannöar i söder, där du får tid för bad och snorkling.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  Båtturen North Island Relax ger dig nya perspektiv på den palmkantade kusten. Du serveras en asiatisk buffélunch ombord, får chans till bad och snorkling och kan även prova att fiska på traditionellt vis. Avkopplande på ett annat sätt är vårt spabesök med lerbad. Efter bad i lera på stranden väntar bastu följd av vietnamesisk helkroppsmassage.

 • Kvällsturer med mat & dryck

  Kvällsturer med mat & dryck

  En annorlunda och minnevärd utflykt är Sunset & Night Squid Fishing. En båt tar dig ut på havet i solnedgången, där du först av allt får vara med om traditionellt fiske efter bläckfisk. Därefter serveras en spännande middag ombord, baserad på havets läckerheter.