Vår gületkryssning från Kemer eller Antalya är en vecka lång där vi besöker badvikar, småstäder och antika lämningar längs den lykiska kusten. Du kan kombinera kryssningen med en andra semestervecka på valfritt hotell i Kemer eller i Antalya.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, helpension.

Hotellfakta

 • Flygtid

  3 tim 55 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

 • Vår service

  Gäller 2019-03-01 till 2019-12-01
  och 2020-05-01 till 2020-11-01

  Vår service

  Vill du kontakta oss på TUI under din resa är det enklast att använda tjänsten ”Fråga guiderna”. Den finns både i TUI-appen och under Min sida på tui.se. Vi svarar dygnet runt, alla dagar i veckan, oftast inom 30 minuter. Det går även att nå oss via sms och telefon, numret får du med ett sms vid din ankomst till resmålet.

Rummen

Dubbelhytt

För 2 personer

 • AC

  Nej

Dubbelsäng, Dusch
 • för 2 personer.

Utflykter Antalyakusten

Det är genom utflykterna du kommer nära Antalyakusten. Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur. Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan.

Är det lång tid kvar till din resa kan det hända att menyn av utflykter fortfarande växer – mest att välja på hittar du de sista månaderna före avresa. Välkommen att vidga dina vyer!

Hitta utflykter

Kundomdömen