Resor
till
Gületkryssning till Kekova

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Prisexempel från Antalya
  • Enkel middagca 125:-
  • 1 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaTurkiska lira (TRY)
  • Tidsskillnad+1 timme
  • HuvudstadAnkara
  • SpråkTurkiska
  • Folkmängdca 2 328 600

Resor till Gületkryssning till Kekova

Gületkryssning till Kekova

En semester med dagar av sorglös frihet, då du från morgon till kväll går barfota i baddräkt eller shorts och linne. Vattnet är kristallklart och i luften blandas dofter av hav och solvarmt trä med ångorna från nästa måltid som tillreds i kabyssen. Det är kärnan i våra avkopplande gületkryssningar.

En gület är en traditionell turkisk motorseglare av blankfernissat trä. Ombord finns 6–10 dubbelhytter, sällskapsrum, kök, en liten bar och gott om utrymmen på däck – både i solen och under tak.

Sol, snorkling och genuin mat
Besättningen kastar ankar i havsbukter och vid små öar för att duka upp det turkiska kökets läckerheter med traktens vin. Naturligtvis görs dagligen flera stopp för bad och snorkling, ibland även för utflykter till kulturhistoriska sevärdheter. Njut av naturens eget tempo, sola, läs och umgås med dina medpassagerare.

En vecka på turkosa böljor
Kryssningen inleds i antingen Kemer eller Antalya. Under en hel vecka ombord får du besöka badvikar, småstäder och antika lämningar längs den lykiska kusten. Rutten dag för dag – inklusive möjligheter till utflykter – beskrivs i det preliminära dagsprogrammet, som du hittar här nedanför, men observera att den exakta färdvägen och valet av hamnar kan påverkas av väder och vind.

Kombinera med valfritt resmål!
Det går utmärkt att boka enbart en veckas gületkryssning, men vill du se mer av Turkiet kan du enkelt och prisvärt kombinera med en andra vecka på vilket du vill av TUIs hotell i Kemer, Antalya, Side, Manavgat, Belek, Alanya, Avsallar eller Türkler.

Restyper i Gületkryssning till Kekova