Utflykter Phuket

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Thailands största ö har mycket mer än sina drömstränder att erbjuda. Du kan uppleva dykning av världsklass, tropiska regnskogar, vackra buddhistiska tempel, avkopplande båtturer och orörda paradisöar. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Dykning och snorkling står högst på menyn, med allt från nattdyk vid de berömda Similan Islands till nybörjarkurser och snorklingsturer för hela familjen. Andra spännande äventyr är att paddla kajak i Phang Nga-bukten, cykla på djungelön Koh Yao Noi eller göra en kanottur nerför floden Khao Sok i den artrika tropiska nationalparken med samma namn.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Vår örundtur på Phuket innehåller höjdpunkter som den mäktiga Big Buddha-statyn, templet Wat Chalong, en cashewnötsfabrik och huvudstaden Phuket town. På en annan utflykt får du både besöka elefantcentret Seaside Retreat, göra en flodtur på bambuflotte och se ett räddningscenter för havssköldpaddor. En fin familjeutflykt är båtturen till Coral Islands.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  Ett tips ur högen är att följa med på den smålyxiga kryssningen i Phang Nga-bukten där både snorkling, tur i havskajak och solnedgångsmiddag ingår. Andra möjligheter är att åka till ön Koh Hong med katamaran eller till Koh Kradan, Koh Mook, Koh Rok eller Koh Haa med snabbgående motorbåt.

 • Plus mycket mer

  Plus mycket mer

  Du kan också få en heldag i den asiatiska kokkonstens tecken. På morgonen börjar vi med att gemensamt inhandla råvaror på marknaden i Phuket town för att sedan tillbringa dagen på Thai Cookery School i Sirey Bay. Proffsiga kockar lär ut sina bästa trick innan du till sist får slå dig ner och njuta av smaksymfonin du själv varit med och åstadkommit.