Resor
till
Koh Mook

pricetag

Pris från

...
hotel

Våra hotell

1 st

Karta

map Visa stor karta

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 90:-
  • Öl (50 cl)ca 25:-
  • 1 liter vattenca 8:-

Fakta

notepad Visa all fakta
  • ValutaThailändska baht (THB)
  • Tidsskillnad+6 timmar
  • building HuvudstadBangkok
  • message-love SpråkThai
  • user-family Folkmängd68 860 000

Resor till Koh Mook

Koh Mook betyder ”den lilla pärlan” och är rätt plats för dig som vill ha fridfulla dagar vid stränder där du inte behöver trängas. Här erbjuder vi öns bästa hotell – med mysiga bungalower vid den vackra stranden.

Ön ligger strax söder om Koh Lanta och hit kommer du med direktflyg till Krabi och därefter båt från Pak Meng som ligger nära vårt Blue Star Anantara Si Kao på fastlandet. På Koh Mook möts du av gummiplantager och små fiskebyar, som snart öppnar sig mot ljuvliga sandstränder med fin, vit sand.

En harmonisk ö
På Koh Mook är du omsluten av hav, strand och regnskog. Turistströmmar, kommers och höga ljudnivåer är långt borta. Det finns faktiskt inte ens någon uttagsautomat för pengar på ön. Dagarna kan lätt fyllas med att bada i det varma havet, sitta i skuggan med en bok eller bara slå sig ner på en strandrestaurang och njuta av en tallrik rykande het kycklingsoppa med kokosmjölk.

Bred sandstrand och lugnt kvällsliv
Vid vårt hotell Charlie Beach Resort, som ligger invid en bred strand av ljus finkornig sand, finns förutom hotellets egen restaurang även ett par enkla strandrestauranger. Här lägger longtailbåtarna till med besökare från andra öar som är på dagsutflykt. Du kan själv hyra en longtailbåt för att komma ut till helt outforskade vikar och stränder i skärgården.

Smaragdgrottan
Emerald Cave, Smaragdgrottan, är ett känt utflyktsmål bland öluffare. Hit tar du dig med båt och vid lågvatten kan du simma genom en 80 meter lång tunnel som öppnar sig i en drömlik lagun med en pudervit sandstrand omgiven av tropiska växter och branta klippor.

Snorkling och båtutflykter
Kring Koh Mook finns fina snorkelvatten, som du kommer till genom att följa med en longtailbåt på utflykt till någon av de närbelägna öarna Koh Hai eller Koh Kradan som du når inom en halvtimme.

Rekommenderade hotell - Koh Mook

Välj bland 1 hotell