Resor
till
Klong Muang Beach

Pris från

...

Våra hotell

6 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 50:-
  • 1 liter vattenca 6:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaThailändska baht (THB)
  • Tidsskillnad+6 timmar
  • HuvudstadBangkok
  • SpråkThai
  • Folkmängdca 700

Resor till Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

Klong Muang Beach är en vacker, palmkantad och flera kilometer lång sandstrand väster om den större badorten Ao Nang i Krabi-området. Hit kan du resa året runt och på vintern med nonstopflyg. Stämningen är rofylld, även om du hittar en hel del små restauranger, butiker och strandbarer. Här ligger vårt De Luxe-hotell i Sofitel-kedjan, med jättepool och aktiviteter.

Klong Muang Beach är ett av Thailands nyare resmål. En fiskarbefolkning på några hundra personer är de enda bofasta. Naturen omkring är orörd och intill ligger en spektakulär skärgård med toppiga djungelöar.

Långa ljusa stränder

Klong Muang-stranden sträcker sig i många kilometer utmed kusten. Vid högvatten smalnar den av, på vissa ställen till nästan ingenting, men vid lågvatten finns gott om plats. Solnedgången bland öarna i havet är ett fint skådespel, som du kan se från mysiga restauranger med lyktor i träden. Flera andra stränder finns inom kort avstånd både norr- och söderut, bland annat den rymliga och fridfulla Tup Kaek Beach.

Shopping och restauranger

I det lilla bycentrumet Klong Muang Plaza finns restauranger, småbutiker, massageställen och skrädderier. Ytterligare några restauranger och en populär bar ligger utmed huvudvägen. Vill du ha ännu mer av shopping och nöjen tar du dig lätt till grannresmålet Ao Nang. En taxiresa dit tar 20 minuter och brukar inte kosta mer än hundra kronor per sällskap.

Strandlyx för stora och små

Väljer du att bo på Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort får du ett lyxigt allt-i-ett-hotell med 7000 m² pool, golfbana och många aktiviteter.

Direktflyg på vintern

Under vinterns högsäsong går våra charterflyg direkt till Krabi, utan mellanlandning, på cirka elva timmar. Du kan även välja att resa hit via Phukets flygplats. Transfertiden blir då cirka tre och en halv timme – i stället för bara en timme från Krabi – men fördelen är att du i så fall kan kombinera en vecka vid Klong Muang Beach med en vecka på Phuket.

Restyper i Klong Muang Beach