Utflykter Khao Lak

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Klimatet och drömstränderna är inte allt. Khao Lak-området är också ett eldorado för dig som vill uppleva mycket. Det gäller vare sig du drömmer om dykning, djungelvandringar, tempelbesök, thailändsk matlagning eller båtturer i tropisk skärgård. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Närheten till några av världens finaste dykplatser gör att du kan välja mellan en mängd undervattensupplevelser, från nybörjarkurser till snorkelsafari vid Similan Islands och den avancerade tvådagarskursen PADI Rescue Diving. Andra spännande aktiviteter är till exempel att cykla på den regnskogsklädda ön Koh Yao Noi och att åka offroad på landsbygden i fyrhjulsdrivna fordon.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Med sina gyllene Buddhabilder och skulpturer av drakar och demoner är Thailands tempel något man inte bör missa. Naturälskare kan följa med till paradisiska öar och på vandring i Takua Pas regnskogar som kallas ”Lilla Amazonas”. Eller paddla kajak i den unika Phang Nga-bukten vars djungelklädda kalkstensöar sticker upp som käglor ur vattnet.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  En smått magisk solnedgångskryssning med middag kan ta dig från Khao Lak längs Andamansjöns tropiska kust. En liknande tur – fast med lunch och flera badstopp – görs även dagtid och tar dig bland annat förbi Monkey Beach där vilda småapor leker i sanden. Vill du uppleva ännu mer kan du följa med på en tvådagars båttur till både Phi Phi-öarna och Phang Nga-bukten med James Bond Island.

 • Shopping

  Shopping

  Upplev atmosfären i den charmiga lilla staden Takua Pa med trähusbebyggelse och en livlig marknad där du kan köpa konsthantverk, exotiska frukter och thailändsk street food. Eller följ med till några av den turisttäta ön Phukets mest färgstarka orter som Patong Beach och Phuket town.