Res till Thailands vackra paradisöar och exotiska stränder i vinter. Här kan du sola, bada, snorkla och njuta av läcker thaimat, eleganta hotell och ett enastående tropiskt klimat. Med vår Dreamliner kan du flyga med bekvämt direktflyg och klimatkompenserat bränsle utan extra kostnad till såväl Krabi som Phuket och Bangkok. I Thailand kan du också välja att bo på något av våra hållbarhetscertifierade hotell.

Nästa vinters drömresa 2020/2021

Nu kan du boka nästa vinters resor och som vanligt går godbitarna åt först. Säkra de bästa platserna redan idag.

Våra bästa familjehotell i Thailand - nästa vinter

Att Thailand är enormt barnvänligt det vet vi sedan länge. Vill du resa hit med familjen vinter 20/21 så har vi här samlat våra bästa erbjudanden, hotelltips och inspiration - allt för en perfekt familjesemester.

Tips & inspiration

Barnvänliga hotell i Thailand - 5 tips

Att Thailand är enormt barnvänligt det vet vi sedan länge. Stränderna är långgrunda, ingen behöver frysa, det är lätt att resa runt på egen hand och barn tas emot med öppna armar. Men det kan vara svårt att hitta det där perfekta familjehotellet bland den hundratals boenden som erbjuds. Här listar vi fem storfavoriter bland barnfamiljer.
Towe A Towe A

Vuxenhotell i Thailand - 12 tips

Stränder, städer och fantastiska smakupplevelser har lockat vuxna och par till Thailand under decennier. Landet är känt som ett prisvärt resmål med exotisk miljö, särskilt populär för romantiska semestrar, smekmånader och bröllop. Kolla bara in hotellet Let's Sea Hua på bilden ovan! Är du ute efter kvalitetstid med din närmsta, slippa bullriga barn, folkmassor eller bara skapa gemensamma minnen för livet ska du se hit – här är en guide till de bästa vuxenhotellen i Thailand!
Carl J Carl J

Spela golf i Thailand

Att spela golf i Thailand är fantastiskt! Bäst tid för golf i Thailand är under vår vinter men även under regnperioden kommer det oftast regnskurar och solen skiner däremellan. Här tipsar vi om de bästa banor och härliga hotell nära golfbanorna.
Towe A Towe A

Klimatkompenserade hotell i Thailand

Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.
Towe A Towe A

Vinterns drömboenden för vuxna

Thailand erbjuder ett brett utbud av hotell för alla smaker och i alla prisklasser för dig som reser utan barn. Från mysiga bungalows på stranden till läckra och lyxiga resorts. Vi guidar dig till de bästa hotellen i Thailand för vinter 20/21. Idag klimatkompenserar vi flera av våra hotell i Thailand utan kostnad, välj bland hotellen i listan. Boka idag och ta del av våra vinterrabatter!

Åk med oss på en utflykt

Strand och hav i all ära, men det är äventyren tilsammans som du minns mest. Med oss kan du välja bland 100-tals utflykter på våra olika resmål i Thailand; allt från sport & äventyr till kultur & sevärdheter. Lika spännande för barn som vuxna. Du bokar enkelt redan hemifrån.

*Villkor

Generella villkor

Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt

En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.