Resor till Thailand

I Thailand kan du se fram emot vita stränder, eleganta hotell, snorkling, läcker thaimat, shopping och ett enastående tropiskt klimat. Att vi på TUI har det största urvalet av resor dit hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet – över trettio år! Vi tar dig till Thailand året runt och de flesta resorna går med bekvämt nonstopflyg. Läs mer

I Thailand kan du se fram emot vita stränder, eleganta hotell, snorkling, läcker thaimat, shopping och ett enastående tropiskt klimat. Att vi på TUI har det största urvalet av resor dit hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet – över trettio år! Vi tar dig till Thailand året runt och de flesta resorna går med bekvämt nonstopflyg.

Flygen landar i både Krabi, Bangkok och på Phuket. Du kan välja mellan ungefär 25 av Thailands mest omtyckta resmål. Till exempel:

  • Enbart på ön Phuket finns ett tiotal resmål, från rofyllda strandvikar till semestermetropoler som KaronKata och Patong.
  • Från Krabikustens omtyckta resmål som Ao Nang och Klong Muang Beach kan du göra utflykter med longtailbåt till små öar.
  • Khao Lak bjuder på långgrunda stränder, regnskog och under vinterhalvåret vårt fina TUI Family Life-hotell.
  • Bangkok tar du för dig av storstadspuls, spännande restauranger, gatumarknader och praktfulla buddhistiska tempel.
  • Hua Hin mixas thailändskt vardagsliv med stränder och golf.
  • Sol och bad på Siambuktens öar Koh SamuiKoh Samet och Koh Chang kan kombineras med några dagar i Bangkok.

Flexibla reslängder
Det är enkelt att hitta ett hotell som passar just dig, oavsett om du vill bo på en större semesteranläggning eller i en bungalow på stranden. På många av hotellen kan du välja reslängder från en vecka upp till en månad eller varför inte tio dagar.

Flyg nonstop till Thailand
Att valmöjligheterna blir så många beror på att vi erbjuder både charter- och reguljärflyg. Snabbast och bekvämast blir det om du väljer nonstopflyg med vårt eget flygbolag TUI fly. Till Krabi är det för övrigt bara vi på TUI som har charterflyg utan mellanlandningar. Till Bangkok går många av våra resor med Thai Airways, även det nonstop.

När ska man resa till Thailand?
Vintersäsongen från oktober till mars är högsäsong i Thailand med varmt och torrt väder. Men allt fler upptäcker hur bra det är att resa till Thailand under sommarhalvåret. Lite större risk för regnskurar, men lika varmt och skönt. Tempot är lugnare och prisnivåerna lägre.

Visa mindre

Rekommenderade hotell