Utflykter Ao Nang (Krabi)

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Läget på en naturskön udde i Phang Nga-bukten, med otaliga små och stora öar strax intill, ger Krabikusten ett fantastiskt utbud av utflykter, vare sig du söker drömstränder, snorkling, vacker natur eller buddhistiska tempel. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Det tropiska undervattenslivet vid korallreven kan du uppleva med någon av många snorklingsutflykter, de flesta passar även för barnfamiljer. Så klart finns även sportdykarutbildningar och dykpaket för dig som redan har certifikat. Andra spännande äventyr är att paddla i Bor Thors mangroveträsk eller på floden Khao Sok.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Kom nära den thailändska vardagen under en stadsvandring i Krabi och upplev stämningsfulla buddhistiska helgedomar som Tigergrottans tempel. Eller kom nära naturen under vår utflykt i djungeln med regnskogsvandring, vattenfall och bad i varma källor. Vill du utforska små barfotaöar på egen hand kan du köpa färjebiljetter genom oss.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  Med snabba eller mer långsamt framglidande båtar kan du komma till öar som Koh Rok, Koh Haa, Chicken Island, Similan Islands och Phi Phi-öarna. Samt inte minst den berömda James Bond Island, den lilla tornliknande ön som spelade en viktig roll i filmen Mannen med den gyllene pistolen.

 • Plus mycket mer

  Plus mycket mer

  Många fina minnen av det genuina Thailand får den som följer med på utflykten Morgonmarknad & sightseeing. Du besöker den myllrande marknaden Maharaj, ser vattenfall och grottor i nationalparken Khao Phanom Bencha och glider fram i en longtailbåt för att besöka en traditionell by.