Utflykter Teneriffa

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Få resmål har så spännande utflyktsmöjligheter som Teneriffa. Höjdpunkt i dubbel bemärkelse är vulkanen Teide 3 718 meter över havet. Men dessutom finns gröna dalar, vitkalkade byar, vingårdar, djurpark, vattenland, färgsprakande krogshower och familjeutflykter med piratbåt.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Du kan åka på undervattenssafari med en ubåt som tar dig runt på 30 meters djup eller spana efter delfiner via undervattenskameror från en katamaran. Som tillval till en Teideutflykt kan du boka en linbanetur som tar dig ända upp till toppen. Till både djurparken Loro Parque och det thailändska äventyrslandet Siam Park – med en gigantisk vattenpark – kan du bekvämt förboka biljetter via oss på TUI.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Runt Teides mäktiga topp utbreder sig det suggestiva månlandskapet i nationalparken Las Cañadas, med stelnade lavaformationer som naturliga skulpturer. Andra utflykter tar dig till pittoreska byar som La Laguna, den vackra Mascadalen och vingårdar på den bördiga nordkusten. Eller till den rofyllda grannön La Gomera med gröna berg och minnen från Columbus första Atlantsegling.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  En avkopplande båttur med katamaran är ett fint sätt att få se ön på håll (och med lite tur även hoppande delfiner) samtidigt som du kopplar av på soldäck. Reser du med barn ska du kolla in piratutflykten som förutom själva den saltstänkta turen på havet även innehåller skattjakt, ansiktsmålning och badstopp.

 • Kvällsturer med mat & dryck

  Kvällsturer med mat & dryck

  Vill du kombinera mat och dryck med underhållningen på en kanarisk krogshow finns flera alternativ. Professionell dans och starka känslor på Carmen Mota, riddarshowen Medieval Night med gycklare, tornerspel och bankett samt den paljettglittrande och humoristiska dragshowen Music Hall Tavern.