Resor
till
Es Canutells

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
 • Enkel middagca 150:-
 • 1 liter vattenca 8:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsskillnad0 timmar
 • HuvudstadMadrid
 • SpråkSpanska
 • Folkmängdca 100

Resor till Es Canutells

I lugna och fridfulla Es Canutells bor du på TUI Family Life med stort poolområde, restaurang, bar och kvällsunderhållning. Proffsiga träningspass och massor av kul aktiviteter för barn i alla åldrar finns också. Allt ingår – valet är ditt!

Es Canutells är inte direkt någon badort utan ett område med hotell och privata villor vid havet på sydöstra Menorca. Det är fem kilometer till den närmaste byn, Saint Climent, med ett bytorg, restauranger och småbutiker. Till öns största stad Mahon är det 12 kilometer.

Kort flygresa, kort transfer

Resan till Es Canutells är troligen bland det smidigaste du kan hitta i chartervärlden. Flygresan tar bara drygt tre och en halv timme. Busstransfern till hotellet går på en kvart. Funkar även för barn med mycket spring i benen alltså.

Allt inom räckhåll

TUI Family Life Mar de Menorca är späckat med roliga aktiviteter för både vuxna och barn. Du kan spela tennis, basket eller minifotboll. Köra ett hårt träningspass eller ta det lugnt vid poolområdet. I Bamseklubben får de yngre kompisar, @611 är klubben för barn i mellanstadieåldern. Tonåringarna har en egen Hangout. Mellan varven fyller du på energi med god mat och dryck från hotellets restaurang och barer.

Snorkling i badviken

Du kan promenera till byns lilla badvik som ligger nedanför en ganska brant backe. Här är det enkelt att snorkla, även barnen kan ta på sig cyklop och se fiskar och vackra koraller.

Se dig om på gröna Menorca

Menorca är lugnare och mer lantligt än grannön Mallorca. Kring hela ön hittar du badvikar med kristallklart vatten, vissa når man bara med båt eller till fots. I stort sett hela ön är naturskyddad och har utsetts till biosfärreservat av Unesco.

Trekking, mountainbike och ridning

Gillar du att röra på dig är Menorca perfekt. Längs kusten sträcker sig Camí de Cavalls, tydligt markerade stigar där du kan gå, rida eller cykla. Mountainbikes finns att hyra på hotellet. Bokar du en ridtur eller vandring med guide får du på ett enkelt sätt uppleva det bästa av ön.

Förboka hyrbil hemifrån

Med hyrbil kan du under samma dag rulla förbi vallmofält och betande kossor, äta skaldjurslunch i Ciutadellas gränder, bada i en undangömd vik och shoppa i huvudstaden Mahon. Större än så är inte Menorca. Läs om hur du fixar hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån.

Utflyktstips

 • Örundtur med vackra vyer, vinprovning och menorkinska hästar
 • Piratutflykt med skattjakt
 • Ridturer och vandringar längs Camí de Cavalls
 • Kvällsshow med dansande hästar och akrobatik

Restyper i Es Canutells

Rekommenderade hotell - Es Canutells