Utflykter Mallorca

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Mallorca har massor att erbjuda om du vill uppleva saker bortom stränderna. Idylliska bergsbyar, vattenland, båtturer, badvikar och marknader. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Mallorca är som gjort för en aktiv semester. Vandringar, cykelturer och vattensporter är populära semesternöjen. Speedboaten Alcudia Sea Explorer tar dig med på snorkling i badvikar. Familjer som vill göra något fartfyllt tillsammans kan välja vattenland som Aqualand och Hidropark Alcudia. Och i Palma Aquarium och på Marineland kan ni träffa både hajar och delfiner.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  En av de mest kända platserna på Mallorca är Drakgrottorna, med upplysta droppstensformationer. Samma utflykt tar dig till marknaden i Sineu med allt från stråväskor till olivolja. Är du ute efter idylliska byar kan du uppleva kullerstensgator och apelsinlundar kring Valldemossa och Sollér. Vinintresserad? Missa inte vingårdsturen med provsmakning av öns egna viner.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  Båtturer av olika slag är våra populäraste utflykter på Mallorca. Och visst är det härligt att åka båt och känna vinden i håret när det är riktigt varmt. Katamarantur, speedboat eller en familjeutflykt ombord på en äkta piratbåt – oavsett vilket du väljer kan du se fram emot en härlig dag på det turkosa havet.

 • Kvällsturer med mat & dryck

  Kvällsturer med mat & dryck

  Vill du ha en helkväll med god mat och proffsig underhållning är alternativen flera. Med oss kan du se den populära showen Son Amar med sångare, dansare och akrobater. Pirates Adventure är en piratshow för hela familjen med dansare och elitgymnaster. En riktigt het partykväll med discjockeys och clubmusik väntar om du väljer Pirates Reloaded – ett vuxenparty med extra allt.