Ca'n Picafort

Ca'n Picafort ligger mitt i den vidsträckta Alcudiabukten på Mallorcas norra kust, granne med det större familjeresmålet Alcudia. I Can Picafort är tempot lugnare och allt är i mindre skala. Här finns en lång fin sandstrand och ett lagom stort utbud av restauranger, shopping och kvällsnöjen. Läs mer

Ca'n Picafort ligger mitt i den vidsträckta Alcudiabukten på Mallorcas norra kust, granne med det större familjeresmålet Alcudia. I Can Picafort är tempot lugnare och allt är i mindre skala. Här finns en lång fin sandstrand och ett lagom stort utbud av restauranger, shopping och kvällsnöjen.

Uteserveringar, barer och caféer hittar du framför allt längs den bilfria strandpromenaden. När du vill shoppa finns de flesta butikerna ett kvarter upp på Ca'n Picaforts huvudgata Paseo Colón. Stranden är vidsträckt, men inte riktigt lika långgrund som inne i Alcudia. Hit till Ca'n Picafort-stranden kommer många vindsurfare för att dra nytta av vågorna.

Utflyktstips

  • Piratutflykt med båt
  • Droppstensgrottor och marknadsbesök
  • En dag på havet med katamaran

Boka utflykterna eller köp biljetter under fliken Min resa eller TUI-appen.

Upptäck Mallorca med hyrbil
Du kan också hyra en bil och leta rätt på undangömda badvikar och besöka de vackra byarna i bergen. Hyrbil bokar du enkelt genom oss redan hemifrån.

Visa mindre

Rekommenderade hotell