Utflykter Lanzarote

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Stränder och relax i all ära, men missa inte att upptäcka allt det spännande bortom badorterna. På Lanzarote finns allt från lavalandskap med bubblande kratrar till grottor, vita byar, vandringsleder och båtturer. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Du som gillar att vandra har kommit helt rätt och kan välja mellan flera olika trekking-turer med guide, som tar dig förbi både vulkaner, vingårdar och ”De tusen palmernas dal”. Andra spännande äventyr är att vandra en led på havets botten iförd en modern version av tungdykarhjälm och att hänga med på djuphavsfiske.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Storstjärnan bland Lanzarotes naturupplevelser är nationalparken Timanfaya, med sitt månlandskap av stelnad lava, rutter för kamelridning och utsiktsplatser som utlöser gilla-laviner på Instagram. Museet LagOmar är en av konstnären Cesár Manriques många unika skapelser – en annan är Jameos del Agua med en underjordisk sjö, restaurang och konsertsal inrymt i ett grottsystem.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  På den glittrande Atlanten kring Lanzarote kan du boka flera olika varianter av katamarankryssningar med avkoppling, bad och snorkling. Andra båtturer tar dig till grannöar som den lilla obebodda Isla de Lobos, den vackra ön La Graciosa med bara 500 invånare eller den betydligt större Fuerteventura, där du får utforska de berömda sanddynerna.

 • Kvällsturer med mat & dryck

  Kvällsturer med mat & dryck

  Se nationalparken Timanfaya i solnedgången och njut av en minnesvärd grillmiddag på restaurang El Diablo, som ligger på toppen av en vulkan och använder dess värme till matlagningen. Gott, spännande och klimatsmart.