Boka bästa semestern med TUI

Favoriten Kanarieöarna

Öarna som vi alltid återvänder till

Vinterns favorit - Kanarieöarna

Kanarieöarna är fortfarande vårt mest populära resmål. Här har du verkligen allt för en bekväm semester med alla hotell att välja på, från våra familjeresorts till hotell för dig som reser utan barn. Öarna i sig erbjuder en mängd naturupplevelserna och du ska absolut passa på att njuta av det kanariska köket.
Bli både inspirerad och ta del av våra erbjudanden som superpriser från 2 998:-, 50% rabatt på All Inclusive och barnpriser från 0:-

Barn reser från 0:- i vinter

Nu erbjuder vi barnpriser från 0:- på våra bästa familjehotell på Kanarieöarna samt i Dubai och Egypten! Avser ett barn 2-11 i extrabädd på avresor mellan januari-mars 2019. Begränsat antal platser till detta pris. Se villkor längst ner på sidan.*

Fler hotell som passar par & vänner

Familjehotell: Varför välja ett TUI Family Life-hotell?

Jo, för att få bamsekramar av världens starkaste (och snällaste) björn på semestern. Hotellen passar alla, från bebisar till tonåringar och allt däremellan. Här finns stora pooler, barnpooler och babypool. Restauranger, barnklubbar, underhållning, spa och träning. Tips: Du kan förboka barnvagn, spjälsäng, barnstol m.m. eller ett välkomstpaket med mat & dryck om du bor i lägenhet.

180x180-splash-bamse-tui

Boka din sommarlovsresa till Gran Canaria med  TUI

Vår egen by – Bahia Feliz

På vårt TUI Family Life i Bahia Feliz på Gran Canaria får alla i familjen ut det de vill ha av semestern. De fyra TUI Family Life-hotellen ingår i vårt koncept med allt vad det innebär av kostnadsfria barnklubbar, fitnesspass, aktiviteter och kvällsunderhållning.
Läs mer och boka