Kanarieöarna är fortfarande vårt mest populära resmål på vintern som blir trendigare för varje år. Vi tar dig till populära badorter för alla smaker på fem kanariska öar, alla med solsäkert klimat, massvis av härliga stränder, kul shopping, bra restauranger och en mängd upplevelser. Lilla storstaden Las Palmas lockar fler och fler, både att bo i eller som en utflykt.

Här hittar du hotell för alla smaker - från exklusiva vuxenhotell och läckra All Inclusive-resorts till familjeparadis med barnklubbar och hållbarhetscertifierade hotell.

Här har vi samlat våra bästa erbjudanden, inspiration och tips för en perfekt semester på Kanarieöarna i vinter.

Checka in på våra populära RIU-hotell

Hotellen våra kunder inte får nog av. Med service utöver det vanliga och mat i toppklass. RIU-hotellen jobbar även aktivt med att minska användandet av engångsplast och har t ex tagit bort alla plastsugrör från sina hotell i Spanien. Flyger du hit med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan, utan extra kostnad.

Kanarieöarna med familjen: tips & inspiration

11 saker att göra med barnen på Gran Canaria

Om du så reser med barn, minstingar, ungar, tweenies, ungdomar eller en mix av allt finns det något för hela familjen att göra på Gran Canaria. Förutom sköna stränder finns fartfyllda vattenparker, interaktiva museer, omväxlande natur och spännande djur att titta på. Här listar vi 11 tips på vad familjen kan göra och se på Gran Canaria.
Hanna P Hanna P 2018-09-25

Gran Canaria med barn - bästa tipsen

Sommaren 2018 var det dags för familjen Lif att prova något nytt och de valde att åka med TUI till Gran Canaria. De bodde på Tres Vidas, ett av fem hotell i området Bahia Feliz. Familjen såg fram emot lata dagar med sol och bad, blandat med upptäcktsfärder runt om på ön. Här kommer deras bästa tips till att resa till och upptäcka Gran Canaria med barn.
Towe A Towe A 2018-11-02

13 av Kanarieöarnas bästa stränder – tipsen du inte vill missa

På Kanarieöarna finns stränder för alla smaker, från Fuerteventuras långa gyllene stränder till Teneriffas unika lavastränder. Här kommer 13 tips på både kända och okända stränder på de fyra populäraste Kanarieöarna.
Emily G. Emily G. 2018-10-01

Guide till Gran Canarias bästa stränder

Preppa inför din sol-och-bad-resa till Gran Canaria med vår strandguide. Ön har stränder som skiftar i guld, vulkanstränder och stränder med vit korallsand. Partyplayor, surfingparadis och lugna stränder där barnen kan leka i vattenbrynet. Du kan bada mitt i Las Palmas eller leta dig fram till en gömd vik bland klipporna. Häng med på jakt efter just din favoritstrand.
Eva S Eva S 2018-04-27

*Villkor

Generella villkor
Eventuella prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell "upp-till-rabatt" gäller per bokning. Erbjudanden gäller nybokningar för charterpaket med flyg + hotell, ej endast flyg eller avresor med reguljärflyg om inte annat anges. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanj- och rabattkoder generellt
En kampanjkod anger du i sista steget när du bokar din resa, innan betalning, efter det rabatteras ditt pris. Rabatt med kampanjkod gäller även på resor med sänkta priser men kan inte kombineras med andra kampanj- och rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt.

Villkor för kampanjkod ATLAS
Ange kampanjkod ATLAS och få 1 500:- extra rabatt/bokning när du bokar vinterns resa till Marocko. Gäller nybokade paketresor, reguljärflyg och hotell, med avresa 1/11-31/3. Begränsat antal platser, boka senast 1/10.

Barnpris från 0:-

  • Priset gäller för ett barn mellan 2-11 år som sover i extrabädd, tillsammans med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rummet/lägenheten.
  • Erbjudandet syns som "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningen
  • Priset gäller vid bokning av paketresa, hotell + charterflyg, med både 1 och 2-veckors reslängd.
  • Begänsat antal platser till detta pris.
  • För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.
  • Sommar 2020 är barnpriset markerat med en grön textruta på hotellsidan där barnpris 0:- finns att boka, Gäller avresor mellan 1/5-16/6 samt 10/8-30/9-2020. Begränsat antal platser.

Villkor: All Inclusive-erbjudanden
Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell under perioden tillhörande vintersäongen 2019-2020. Begränsat antal platser. Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsdialogen är det rabatterade priset.