Boka en resa med TUI till Spanien i sommar

Spanien i sommar

Anledningarna att resa till Spanien på sommaren är många. Landet lockar inte bara med semesterön Mallorca, utan även resmål som Costa del Sol på fastlandet. Kort sagt Spanien har något för alla, från cityweekends till sol- och bad, för familjer och par.

All Inclusive i Spanien

All Inclusive gör semestern lättvindig. Helt enkelt: Semester på riktigt. I Spanien erbjuder vi en mängd hotell där All Inclusive ingår i priset men också där du kan köpa till när du bokar. Nu erbjuder vi rabatt på flera av våra mest populära hotell med 50% på All Inclusivepaketet. Passa på att boka!

Kryssningar i Spanien

Om du vill uppleva fler resmål i Spanien på en och samma resa är en kryssning den perfekta lösningen. Vakna till en ny stad varje dag, allt medans du bor bekvämt på ditt flytande hotell, kryssningsfartyget. Många kryssningar i Medelhavet utgår från eller inkluderar Barcelona eller Palma de Mallorca, nedan ser du några exempel nedan.

* Villkor barnpriser

Kampanj barnpris 0:-
Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Priset gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begänsat antal platser till detta pris. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priset 0:- gäller för både en- och tvåveckors resor på utvalda avresor i perioden markerad på hotellkortet. Begränsat antal. För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.

*All Inclusive-rabatter
Gäller endast nybokningar av paketresor (med charter- eller reguljärflyg) till utvalda hotell. Begränsat antal platser. Observera att rabatten redan är avdragen, priset du ser för All Inclusive i bokningsflödet är det rabatterade priset.