Familjehotell på Gran Canaria

Cran Canaria är en favorit hos många barnfamiljer och till de populäraste familjehotellen hör Dunas Maspalomas, Family Life Orquidea och Family Life Playa Feliz.

1. Dunas Maspalomas - härligt poolområde

Ett populärt familjehotell på Gran Canaria är Dunas Maspalomas resort. Det finns sviter såväl som lägenheter och passar allt från par till större familjer. De största lägenheterna rymmer upp till 8 personer. Lägenheterna och sviterna ligger i bungalows i olika delar av området.
Poolområdet är stort och det i den stora, gröna trädgården finns sex pooler och poolbarer samt flera barnpooler. Flertalet pooler är uppvärmda under en del av vintern och håller skön temperatur under lång säsong, med ett minimum på 22 grader.

Bor du i lägenhet kan du välja att laga vissa måltider själv. På resorten finns en supermarket som har bra utbud bland annat inkluderande skandinaviska produkter. Måltider kan även förbokas. Väljer du istället all inclusive ingår all mat inklusive snacks och dryck i poolbaren. Det finns alltid nya rätter att välja mellan på buffén.

Resortens läge i Maspalomas är bra, och du har här promenadavstånd till sanddynerna och havet, med ett par kilometer till centrumområdets shopping och kort avstånd till golfbanan. Även nöjesparken Holiday World ligger på nära avstånd från hotellområdet. Hotellet erbjuder även buss till stranden.

2. TUI Family Life Orquidea - centralt läge

Med ett mycket centralt läge nära strandpromenaden i Bahia Feliz hittar du det populära familjehotellet TUI Family Life Orquidea. Här hittar du ett av Bahia Feliz allra största poolområden, som består av två stora pooler, babypool i skugga under soltak och ett minivattenland med rutschkanor och annat spännande för de lite äldre barnen. Förutom uppskattade badområden hittar du här också många restauranger och barer och det finns gott om underhållning med shower och många aktiviteter för stora som små.

Family Life Orquidea ligger i anslutning till hotellen Tres Vidas och Playa Feliz, och oavsett vilket hotell du bor på så har du tillgång till hela utbudet av faciliteter. Du får således även tillgång till spa med gym och kostnadsfria träningspass samt 25-metersbassäng, supermarket och lekplats och café med kaffe, små bakverk, sallader och färskpressade juicer. Här finns något för alla - från de allra minsta till tonåringarna och äldre generationer.

3. TUI Family Life Playa Feliz - fräscha lägenheter

TUI Family Life Playa Feliz bor du i fräscha lägenheter placerade i mindre tvåplanshus, inramade av grönska och tack vare sitt havsnära läge härlig utsikt över Atlantens horisont. Du kan välja mellan självhushåll, frukost, halvpension eller All Inclusive, och bufférestaurangen erbjuder flera olika temastationer med allt från pasta till tapas samt en separat barnbuffé med barnens favoriter. Du kan boka lägenhet med havsutsikt eller poolutsikt, med balkong eller markterass, och de allra största lägenheterna kan ha etage och både balkong och markterrass.
Resorten ligger direkt på strandpromenaden som förbinder den med övriga Playa Feliz, och i direkt anslutning till stenstranden. Bor du på Playa Feliz har du tillgång till det fulla utbudet av faciliteter som erbjuds även på närliggande Family Life Orquidea och Tres Vidas.