Utflykter Fuerteventura

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Fuerteventura är kanske mest känt för sina långsträckta, ljusa sandstränder. Men på ön finns också mycket att göra om du gillar sport, äventyr, båtturer och att uppleva naturen. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Mycket på Fuerteventura kretsar kring hav och stränder. Du kan välja mellan flera olika katamaranturer, åka på snorklingsutflykt, prova jetski eller göra en ubåtssafari. Vill du hålla dig på land kan du cykla mountainbike tillsammans med en guide som tar dig med genom vacker natur via dalgångar och små fiskebyar.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Vill du uppleva det bästa av Fuerteventura under en och samma dag är det örundturen du ska satsa på. Förutom den lilla staden Betancuria med byggnader i kolonialstil och den aztekinspirerade kyrkan i Pájara får du smaka traktens getost på en gård. För den som vill se fler kanariska öar finns dagsutflykter till både Gran Canaria och Lanzarote.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  Lämna landbacken och känn vinden i håret. Ombord på en katamaran kan du hålla utkik efter valar och delfiner som lever i de varma vattnen kring Fuerteventura. Hoppa i och simma eller snorkla. Eller bara luta dig tillbaka och koppla av under den sköna färden. Välj mellan flera olika turer – till Papagayostränderna eller den lilla ön Isla de Lobos.

 • Shopping

  Shopping

  Slå två flugor i en smäll och följ med på en utflykt till Lanzarote. I den fina småbåtshamnen Marina Rubicon i Playa Blanca finns det gott om småbutiker med kläder, skor och inredning. På utomhusmarknaden kan du köpa konst och lokalt hantverk. Ett annat tips är att följa med till marknaden i Corralejo som säljer allt från lokalproducerad ost till handgjorda smycken.