Visa alla 15 bilder

Lyxig resort med strandläge och spa

Banyan Tree Seychelles Resort & SPA ligger längs den vita sandstranden i Intendance Bay, längs Mahes sydvästra kust. Resortens villor är bekvämt inredda och har utsikt över Indiska oceanen. Här finns fyra restauranger som erbjuder en rad olika lokala och internationella rätter. Vid poolen finns en bar som serverar lättare rätter. I närområdet finns möjlighet att snorkla, hyra mountainbike och paddla kanot.

Hotellfakta

 • Transfertid

  Du flyger till Seychellerna med reguljärflyg, antingen till Mahé (SEZ) eller Praslin (PRI). Transfern från flygplatsen till hotellet ordnar du på egen hand. Om ditt hotell ligger på en annan ö än den du landar på så går det färjor emellan. Färja mellan Mahé och Praslin tar ca 60 minuter och går flera gånger om dagen. Färja från Mahé till La Digue tar ca 60 minuter och från Praslin till La Digue tar det ca 15-20 minuter.

 • Vår service

  Gäller 2020-11-08 till 2021-05-01
  och 2021-05-01 till 2021-11-08

  Vår service

  Vill du kontakta oss på TUI under din resa är det enklast att använda tjänsten ”Fråga guiderna”. Den finns både i TUI-appen och under Min sida på tui.se. Vi svarar dygnet runt, alla dagar i veckan, oftast inom 30 minuter. Det går även att nå oss via sms och telefon, numret får du med ett sms vid din ankomst till resmålet.

Utflykter Seychellerna

Kundomdömen