Visa alla 18 bilder

Modernt med gångavstånd till Corniche Road

Moderna hotellet Amari Doha har ett bra läge i Doha, ett par kilometer ifrån promenadstråket Corniche Road som ligger utmed vattnet. Pool, gym och spa finns på hotellet och inom gångavstånd har du bland annat Guldsouken och Al Khoot-fortet.

Hotellfakta

 • Flygtid

  Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 6 tim 5 min vid direktflyg från Stockholm-Arlanda.

 • Vår service

  Gäller 2019-10-01 till 2020-05-01
  och 2020-05-01 till 2020-11-08

  Vår service

  Vill du kontakta oss på TUI under din resa är det enklast att använda tjänsten ”Fråga guiderna”. Den finns både i TUI-appen och under Min sida på tui.se. Vi svarar dygnet runt, alla dagar i veckan, oftast inom 30 minuter. Det går även att nå oss via sms och telefon, numret får du med ett sms vid din ankomst till resmålet.

Rummen

Dubbelrum

Classic, Stadsutsikt

Deluxe

Vardagsrum

Deluxe, Stadsutsikt

Superior

Vardagsrum

Vardagsrum

Enkelrum

Deluxe

Vardagsrum

Superior

Vardagsrum

Vardagsrum

Trippelrum

Deluxe

Superior

Twin room

Classic, Stadsutsikt

Deluxe

Superior

Utflykter Doha

Det är genom utflykterna du kommer nära Doha. Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur. Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan.

Är det lång tid kvar till din resa kan det hända att menyn av utflykter fortfarande växer – mest att välja på hittar du de sista månaderna före avresa. Välkommen att vidga dina vyer!

Hitta utflykter

Kundomdömen