Utflykter Madeira

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

De berömda levadorna – bevattningskanalerna – har gjort Madeira till ett av världens bästa resmål för vandrare. Du kan också åka på delfinsafari, jeepturer, båtutflykter och mycket annat. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Du kan välja mellan fler än tio vandringsturer i de gröna bergen. Vissa enkla, andra mer utmanande men alla lika natursköna. Andra spännande upplevelser är offroad-safari i fyrhjulsdrivna fordon och den magpirrande äventyrssporten canyoning, alltså att med hjälm och säkerhetssele klättra, hoppa och glida nerför de branta bergen, ibland rakt genom forsande vattenfall.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Vår unika TUI Collection-utflykt Hemligheter i väst tar dig bland annat till uråldriga lagerträdsskogar och havsklippan Cabo Girão med Europas högsta skywalk. Missa inte heller Funchals alla sevärdheter som botaniska trädgården, katedralen, saluhallen och Blandy’s Wine Lodge.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  Med både katamaraner och större skutor kan du åka ut på Atlanten och få en skön dag med nya perspektiv på Madeiras kust, mat och dryck ombord och möjlighet att bada eller snorkla från båten. En tur går med turkisk gületbåt till de ödsliga naturskyddade Desertaöarna. På alla båtutflykter har du dessutom chansen att få se delfiner hoppa och leka i havet.