Seehotel Sissi

  • TUI Ski
  • Zell am See, Salzburg (österrikiska alperna), Österrike

Om hotellet

  • 3*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Traditionellt alphotell vid sjö

Seehotel Sissi är ett prisvärt hotell i Zell am See med ett fint läge precis intill den vackra sjön. Utsidan av hotellet har en traditionell alpstil med träbalkonger och gröna fönsterbrädor, insidan är desto modernare.

Från Seehotel Sissi tar det ungefär 10 minuter att gå till kabinliften CityXpress som tar dig upp till hjärtat av skidområdet.

Boka rum med utsikt mot sjön

Inredningen är inspirerad av naturen, med en mix av mörka och ljusa träinslag och konst med skogs- och blommotiv. Flera av rummen har balkonger och du kan boka ett rum ut mot sjön.

Starta morgonen med frukostbuffé

På morgonen innan det är dags att bege sig iväg serveras en frukostbuffé i frukostrummet.

Bastubad och terrasshäng

Hotellet har inte så många faciliteter, men det finns en bastu och en härlig terrass där du kan relaxa en stund på eftermiddagen innan du tar dig dig ut i byn för kvällens middag.

Snabbfakta

Centrum/Shopping
200 m/200 m
Restaurang/Bar
Nej/Nej
Transfertid
ca 2 tim 30 min

Adress & telefon

Adress
Saalfeldnerstrasse 20, Zell am See, 5700, Austria

Viktig information

Sängarna är österikiska dubbelsängar. Dvs. en ram med två separata madrasser sida vid sida. Sängen går ej att dela till två separata sängar. Gäller ej sängarna i enkelrum eller dubbelrum med benämningen "litet boende".

Officiell klassificering
***

Internet

WiFi
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Dusch/wc
Ja

Mat & dryck

Restaurang
Nej
Bar
Nej
Frukost
Buffé
Frukostrum
Ja

Avstånd

Cirka 6 minuters promenad in till centrum och 10 minuter till City Xpress gondola.

Shopping
200 m
Centrum
200 m

Avkoppling

Spa
Nej
Bastu
Ja

Sport

Gym
Nej

Tillgänglighet

Hiss
Nej

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2023-12-17 till 2024-04-07

Via TUI-appen kan du få kontakt med våra guider dygnet runt – direkt i mobilen. Ladda ner TUI-appen kostnadsfritt till din mobiltelefon eller surfplatta.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med TUIs guider när det passar dig. Under ”Fråga guiderna” i appen och myTUI på webben kan du skicka meddelanden och få snabbt svar, både före och under din semester. Du behöver bara ge oss ditt mobilnummer och din e-postadress när du bokar din resa och sedan ladda ner och aktivera TUI-appen med ditt bokningsnummer. I appen hittar du också aktuell information om ditt flyg, hotell, resmål och transfer. Här kan du även boka TUIs utflykter och aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderna dygnet runt, alla dagar i veckan

• ”Fråga guiderna” finns både i TUI-appen och under myTUI på tui.se • Tjänsten startar direkt när du bokat din resa. • Innan avresa svarar vi inom ett dygn, under resan svarar vi så fort vi kan – oftast inom 30 minuter. • Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå guiderna på telefon. Numret hittar du i TUI-appen ett dygn innan du kommer till resmålet. • Du som inte har laddat ner TUI-appen får numret via sms innan du reser.

Service på flygplatsen

Busstransfer mellan flygplatsen och din alpby ingår vid både ankomst och avresa. Du får information i TUI-appen om bussens nummer och var den står parkerad. Dessutom finns engelsktalande guider från TUIs systerbolag Crystal Ski på flygplatsen.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 30 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss till Salzburg och Innsbruck ca 2 timmar 30 min, till München cirka 3 timmar. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja busstransfer när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Cirka 6 minuters promenad in till centrum och 10 minuter till City Xpress gondola.

Shopping
200 m
Centrum
200 m