Grand Hotel Zell am See

  • TUI Ski
  • Zell am See, Salzburg (österrikiska alperna), Österrike
  • Plus

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Med panoramautsikt över sjön

Grand Hotel Zell am See ligger centralt i Zell am See med ustikt över sjön Zeller och de snöklädda bergen. Här bor du i en anrik miljö med en touch av lyx i La belle époque-stil och kan välja på flera rumsalternativ. Halvpension med frukost och middag ingår.

Välj mellan dubbelrum eller lägenheter för upp till 5 personer, utsikt över sjön finns som ett tillval.

Buss till liften

Fyll på med energi och inled dagen med den generösa frukostbuffén. I receptionen kan du köpa dina liftkort direkt. Med hotellets buss tar du dig direkt till CityXpress-liften och tillbaka till hotellet utan kostnad. Vill du promenera tar det cirka 10 minuter.

Spa med panoramautsikt

Avrunda dagen med att koppla av en stund på hotellets spa med en wellnessbehandling eller simma några vändor i inomhuspoolen. För barnen finns en separat barnpool. Till kvällen väntar en trerätters kvällsmåltid med mat inspirerad av det lokala österrikiska köket blandat med en internationell touch.

  • Antal rum : 130

Snabbfakta

Barnpool
Ja
Centrum/Shopping
230 m/230 m
Restaurang
Ja
Transfertid
ca 2 tim 30 min

Adress & telefon

Adress
Esplanade 4-6 . 5700 Zell am See , Austria.
Telefon
+43 6542 7880

Viktig information

Sängarna i rummen/lägenheterna är österrikiska dubbelsängar. D.v.s. en ram med två separata madrasser sida vid sida. Sängen går ej att dela till två separata sängar.

Små kylskåp i rummen/lägenheterna.

Huvudbyggnaden och annexflygeln är förbundna via en kort tunnel. Bokningar med flera rum av mer än en typ kan inte garanteras att vara på samma våning.

Officiell klassificering
****
Antal rum
130
Parkering
Ja
WiFi
Ja
Trafik
Genomfartstrafik

Rummen

Kassafack
Ja
Kylskåp
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja

Lägenheterna

Kassafack
Ja
Kylskåp
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja

Mat & dryck

Många österrikiska hotell serverar inte gratis kranvatten till måltider. På eftermiddagen serveras söta och salta snacks i Imperial Café-Bar. Galamiddag på nyårsafton ingår.

Restaurang
Ja
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja
Måltidsdryck ingår i halv- och/eller helpension
Nej
Café
Ja

Avstånd

Shopping
230 m
Centrum
230 m

Pool

Inomhuspool
Ja
Barnpool
Ja
Separat barnpool
Ja
Pool
Ja

Avkoppling

Vissa skönhetsbehandlingar mot en kostnad.

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Massage
Ja
Bastu
Ja

Underhållning

Kasino
Ja

Sport

Träningsrum
Ja

Barn & ungdomar

Internationell barnklubb
Ja
Lekplats
Ja
Lekrum
Ja

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2023-12-10 till 2024-04-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med våra guider dygnet runt – direkt i mobilen. Ladda ner TUI-appen kostnadsfritt till din mobiltelefon eller surfplatta.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med TUIs guider när det passar dig. Under ”Fråga guiderna” i appen och myTUI på webben kan du skicka meddelanden och få snabbt svar, både före och under din semester. Du behöver bara ge oss ditt mobilnummer och din e-postadress när du bokar din resa och sedan ladda ner och aktivera TUI-appen med ditt bokningsnummer. I appen hittar du också aktuell information om ditt flyg, hotell, resmål och transfer. Här kan du även boka TUIs utflykter och aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderna dygnet runt, alla dagar i veckan

• ”Fråga guiderna” finns både i TUI-appen och under myTUI på tui.se • Tjänsten startar direkt när du bokat din resa. • Innan avresa svarar vi inom ett dygn, under resan svarar vi så fort vi kan – oftast inom 30 minuter. • Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå guiderna på telefon. Numret hittar du i TUI-appen ett dygn innan du kommer till resmålet. • Du som inte har laddat ner TUI-appen får numret via sms innan du reser.

Service på flygplatsen

Busstransfer mellan flygplatsen och din alpby ingår vid både ankomst och avresa. Du får information i TUI-appen om bussens nummer och var den står parkerad. Dessutom finns engelsktalande guider från TUIs systerbolag Crystal Ski på flygplatsen.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 30 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss till Salzburg och Innsbruck ca 2 timmar 30 min, till München cirka 3 timmar. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja busstransfer när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Shopping
230 m
Centrum
230 m