Postwirt

  • TUI Ski
  • Söll, Salzburg (österrikiska alperna), Österrike

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Traditionellet alphotell med spa

Hotell Postwirt är ett mindre hotell i den lilla tyrolerbyn Söll som är uppskattat för sin gästvänlighet och goda service. Skidliftar och centrum ligger på promenadavstånd och hotellet erbjuder en bekväm busservice till Hochsöll-liften. Halvpension med frukostbuffé och middag ingår.

Hotellet har en modern inredning med mycket trä och traditionella österrikiska influenser.

Frukost och middag

Börja din semesterdag med en välfylld frukostbuffé och fyll på med energi för en dag på skidor. På eftermiddagen dukas en buffé upp med söta och salta snacks. Till kvällen är du välkommen till en femrätters kvällsmeny som ingår din halvpension. Maten är tillagad med råvaror från lokala bönder och menyn består av traditionella österrikiska rätter med en internationell touch.

Spa med utsikt

Efter en aktiv dag på skidor kan det kännas skönt att slappna av en stund i hotellets wellnessområde. I bastun kan du njuta av utsikten genom panoramafönstret och i hotellets spa kan du boka en behandling. Sträck ut dig och simma några vändor i den uppvärmda utomhuspoolen i hotellets spa.

  • Antal rum : 62

Snabbfakta

Utomhuspool
Ja
Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
1-2 timmar

Adress & telefon

Adress
Dorf 83, A-6306 Söll, Austeria
Telefon
+43 5333 5081

Viktig information

Sängarna är österrikiska dubbelsängar. D.v.s. en ram med två separata madrasser sida vid sida. Sängen går ej att dela till två separata sängar.

Hotellets balkongräcken är av en enklare standard och kan vara lägre än normalt, små barn bör därför hållas under uppsikt.

Officiell klassificering
****
Antal rum
62
WiFi
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Kassafack
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja

Mat & dryck

Halvpension är frukostbuffé och middagsmeny.

Många österrikiska hotell serverar inte gratis kranvatten till måltider.

Restaurang
Ja
Bar
Ja
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja
Måltidsdryck ingår i halv- och/eller helpension
Nej
Klädkod vid middag
Ja
Klädkod
Smart casual

Avstånd

Cirka 10 minuters promenadavstånd till kabinliften Hochsöl och Knollliften. Cirka 6 minuters promenad till skidskolans mötesplats. Busservice till Hochsöll-liften utan kostnad via hotellet.

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Pool

Utomhuspool
Ja
Inomhuspool
Ja
Infinity pool
Ja

Avkoppling

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Massage
Ja
Bastu
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-08 till 2025-03-30

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 30 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 1 timme 30 min - 2 timmar (Innsbruck) eller 1 timme och 45 min (München). Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja busstransfer när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Cirka 10 minuters promenadavstånd till kabinliften Hochsöl och Knollliften. Cirka 6 minuters promenad till skidskolans mötesplats. Busservice till Hochsöll-liften utan kostnad via hotellet.

Shopping
500 m
Centrum
500 m