Soho Holbox Hotel Boutique & Spa

  • Isla de Holbox, Mexico

Om hotellet

  • WiFi

Boutiquehotell med takpool vid stranden

På Soho Holbox Hotel Boutique & Spa bor du i lugna omgivningar direkt vid den vita stranden på Isla de Holbox i Mexico. Till öns bycentrum med mysiga uteserveringar och folkliv kan du promenera på en kort promenad. På hotellets takterrass kan du ta ett svalkande dopp och beundra utsikten över havet.

Rummen och hotellet har en chic och rustik inredning inspirerade av havet och naturen. Här bor du i inbäddad i tropisk grönska och kan leva avslappnat barfotaliv.

Två pooler

I trädgården finns en mindre pool där du kan koppla av på en färgglad solstol. Den intilliggande pool-och snackbaren serverar drycker och snacks. Här dukas också en frukostbuffé upp varje morgon. Till stranden är det bara några steg och uppe på takterrassen bjuds det på både storslagen utsikt och bad i takpoolen.

Strosa till byns centrum

På cirka tio minuter kan du gå till byns centrum. Där kan du besöka någon av de lokala restaurangerna vid torget som serverar nyfångad fisk och mexikanska specialiteter.

Ge dig själv en spa-stund

I spa-avdelningen kan du passa på att boka en stunds egentid med en avkopplande kroppsbehandling. På spamenyn finns bland annat väldoftande aromterapi och klassisk massage.

Hotellet välkomnar gäster från 15 år.

  • Antal rum : 21

Snabbfakta

Utomhuspool
Ja
Centrum/Shopping
800 m/800 m
Bar
Ja
Transfertid
ca 2 tim 30 min

Medeltemperatur i Isla de Holbox

Adress & telefon

Adress
Calle Caguama Esquina Calle Zargo, 73310 Quintana Ro, Isla de Holbox, Mexico
Telefon
+52 984 151 2338

Viktig information

En miljöavgift på cirka 15:- per dygn och rum betalas direkt till hotellet när du checkar in. Ca 23/3–8/4 firas påsk i Mexico och framförallt på Isla de Holbox och 9/2–13/2 anordnas karneval, detta kan innebära många människor, hög musik och fest runt torget till tidigt på morgonen.

Antal rum
21
WiFi
Ja

Rummen

Dubbelrum
30 m2
Juniorsvit
50 m2
Kassafack
Ja
AC
Ja
Tv
Ja

Sängar

Dubbelsäng
Ja
Enkelsäng
Ja
King size
Ja

Mat & dryck

Bar
Ja
Poolbar
Ja

Avstånd

Shopping
800 m
Centrum
800 m

Strand

Bad/strand (max)
100 m
Typ av strand
Sandstrand

Pool

Utomhuspool
Ja
Pooler
2

Avkoppling

Spa
Ja

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2023-11-01 till 2024-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med våra guider dygnet runt – direkt i mobilen. Ladda ner TUI-appen kostnadsfritt till din smartphone eller surfplatta.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med TUIs guider när det passar dig. Under ”Fråga guiderna” i appen och myTUI på webben kan du skicka meddelanden och få snabbt svar, både före och under din semester. Du behöver bara ge oss ditt mobilnummer och din e-postadress när du bokar din resa och sedan ladda ner och aktivera TUI-appen med ditt bokningsnummer. I appen hittar du också aktuell information om ditt flyg, hotell, resmål och transfer. Här kan du även boka TUIs utflykter och aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderna dygnet runt, alla dagar i veckan

  • ”Fråga guiderna” finns både i TUI-appen och under myTUI på tui.se
  • Tjänsten startar direkt när du bokat din resa.
  • Innan avresa svarar vi inom ett dygn, under resan svarar vi så fort vi kan – oftast inom 30 minuter.
  • Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå guiderna på telefon. Numret hittar du i TUI-appen ett dygn innan du kommer till resmålet. Du som inte har laddat ner TUI-appen får numret via sms innan du reser.

Service på flygplatsen

Om du bokat busstransfer får du i TUI-appen information om bussens nummer och var den står parkerad. Dessutom finns TUIs engelsktalande guideteam på flygplatsen. Har du bokat taxitransfer möter chauffören dig på flygplatsen.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Vintersäsong: charterflyg nonstop, cirka 12 tim 20 min på utresan och 10 tim 05 min på hemresan. Tid beräknad från/till Stockholm-Arlanda. Samt reguljärflyg med en eller flera mellanlandningar, total restid kan variera mellan 15 och 20 timmar.

Sommarsäsong: reguljärflyg med en eller flera mellanlandningar, total restid kan variera mellan 15 och 20 timmar.

Transfertid

Beräknad transfertid från flygplatsen i Cancun cirka 2,5 timmar, inklusive båtresa (speedboat eller färja) och viss väntetid vid färjeläget. Båtresan tar ca 20-30 minuter. På Isla de Holbox hämtas du med golfbil och körs till ditt hotell.

Om ditt flyg landar i Cancun på kvällen (från ca kl. 17 och senare) kan det innebära en övernattning på fastlandet första natten då båtarna till Isla de Holbox inte trafikerar sträckan under kvällar och nätter. TUI ordnar då med hotell och transfer. Du får mer exakt information om vad som gäller när du ankommer till Cancun. Detta gäller både för ordinarie tidtabell och vid en eventuell flygförsening.

När du gör en bokning ser du transferalternativen som finns tillgängliga. Här kan du läsa mer om transfer »

Avstånd

Shopping
800 m
Centrum
800 m

Strand

Bad/strand (max)
100 m
Typ av strand
Sandstrand