/Mexico

Med smak för Mexico

av Pernilla Fröding, Product Manager Ancillaries

Yucatánhalvön med sina fantastiska stränder och stora utbud av aktiviteter och utflykter får mig att ständigt längta hit.
När du upplevt de historiska vingslagen bland mayaruinerna, snorklat i någon av de många fantastiska undervattens- grottorna, besökt djur- och naturparker som Xcaret eller Xel-Ha och kanske vågat dig på att testa ”zip-line” ovanför trädtopparna, då känns det skönt att koppla av. Med en härlig massage, en dag till havs ombord på en katamaran eller i hängmattan med en bra bok.
Något av det första jag gör när jag landat och installerat mig är att skämma bort mina trötta fötter med en pedikyr, så att de känner sig fina och redo för det strandliv som väntar. Det är skönt, avkopplande och prisvärt. Vill du känna dig riktigt lyxig bokar du även en manikyr.
Ett annat sätt att få kroppen att gå ner i varv är naturligtvis massage. Jag brukar alltid unna mig massage och då detta är billigare än hemma så kan du variera lite och ena dagen få en ”Swedish massage” för att lösa upp hårda muskler på djupet, nästa dag en huvudmassage och en avslappnande massage några dagar senare. Massage kan du bland annat få på strandklubbarna längs med stränderna i Playa del Carmen och Tulum.

Unna dig en massage under Mexicoresan Unna dig en massage under Mexicoresan

Lugn och ro på en solstol eller i en hängmatta... Lugn och ro på en solstol eller i en hängmatta...