Mystique Habana by Royalton

  • Havanna, Kuba

Om hotellet

  • WiFi

Elegant och stilfullt med centralt läge

På högklassiga Mystique Habana by Royalton ramas din hotellvistelse in av elegans och genomtänkt design. Här bor du med boutiquekänsla mitt i Havanna och kan ta del av à la carte-restaurang och barservering på hotellets takterrass.

Mystique Habana by Royalton har ett bra läge för dig som vill utforska Havanna. Till den gamla stadsdelen La Habana Vieja och strandpromenaden Malecon är det promenadavstånd.

Nära till Havannas sevärda platser

Hotellet har förutom restaurangen på takterrassen ytterligare en restaurang och en lobbybar. Efter en dag fylld av sightseeing i Havanna passar det fint att koppla av en stund på hotellets takterrass med en svalkande dryck.

  • Antal rum : 61

Snabbfakta

Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca 30 min

Adress & telefon

Adress
Prado No. 163, esquina Colón, La Habana, Cuba
Telefon
+53 45 623503

Viktig information

Antal rum
61
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Störningsnivå
Tidvis störande
Trafik
Stadstrafik

Rummen

WiFi
Ja
AC
Ja
AC utan kostnad
Ja

Mat & dryck

Restaurang
Ja
Bar
Ja
À la carte-restauranger
2
Barer
2
Antal restauranger
2

Avkoppling

Spa
Nej

Sport

Gym
Nej

Tillgänglighet

Byggnader
1
Hiss
Ja

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2024-05-01 till 2024-11-01
  • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att nå oss dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer vi också att hjälpa till med praktiska frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Vår service: TUI-guider på hotellet och TUI-appen dygnet runt

  • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Möt TUI-guiderna på hotellet

Vårt internationella guideteam finns på hotellet minst några gånger i veckan. De kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer de också att svara på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester.

Service via TUI-appen dygnet runt

TUI-appen är det enklaste sättet att nå oss när det passar dig. Under Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Total restid från ca 15 h. Tid beräknad från Stockholm-Arlanda inklusive mellanlandning.

Transfertid

Beräknad transfertid cirka 30 minuter från Jose Marti International Airport (HAV). När du bokar resan ser du vilka transferalternativ som finns tillgängliga. Här kan du läsa mer om transfer »