Resor till Kap Verde

Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Du kan promenera i timtal längs ljusa stränder, plöja dina semesterböcker under ett parasoll, vindsurfa, äta dagsfärska skaldjur och göra spännande utflykter på land och till havs. Med TUI flyger du till Sal (nonstop!) eller Boavista och bor på hotell med bästa strandläge. Läs mer

Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Du kan promenera i timtal längs ljusa stränder, plöja dina semesterböcker under ett parasoll, vindsurfa, äta dagsfärska skaldjur och göra spännande utflykter på land och till havs. Med TUI flyger du till Sal (nonstop!) eller Boavista och bor på hotell med bästa strandläge.

Välj din favoritö
Öarna Boavista och Sal är våra solsäkra magneter i Kap Verde. Hit reser fler och fler som vill upptäcka något nytt och samtidigt bo bra. Du kan välja mellan flera stora resorthotell för familjer där det alltid finns något att göra. Men också mindre bed and breakfast nära vardagslivet.

Boavista 
Den lugna och soliga ön Boavista har stränder med gott om plats. Vi på TUI "upptäckte" ön för tio år sedan och har blivit något av experter på Boavista. Våra koncepthotell ClubHotel Riu Karamboa och Riu Touareg har allt från stora poolområden till restauranger, kul grejer för barnen och chans att gymma och spela tennis. Ännu fler bra hotell finns intill fiskebyn Sal Rei eller vid öns finaste strand Santa Monica.

Sal
Ön Sals charmigaste badort heter Santa Maria. Med bra fisk- och skaldjursrestauranger, små hantverksbodar och musikbarer. Väljer du Blue Star Oasis Salinas Sea bor du nära både stranden och centrum. Med TUI flyger du nonstop till Sal på bara sju och en halv timme.

Res en vecka eller två
Att resa till Kap Verde är perfekt även om du bara vill ta en veckas paus från vintermörkret. Eftersom tidsskillnaden inte är så stor så är det ingen risk för jetlag.

Visa mindre

Rekommenderade hotell