Utflykter Boavista

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Bortom sina fantastiska stränder lockar ön Boavista med oaser av dadelpalmer, charmiga fiskebyar och verkstäder för lokalt hantverk. Plus att du förstås kan göra sköna båtturer av många olika slag. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  Öns huvudort Sal Rei är liten och stillsam men ändå en förtjusande bekantskap. Tänk färgglada hus, fiskehamn, grönsaksmarknad, kyrka och bedagade kolonialbyggnader från portugisernas tid. Södra Boavista upplever du bäst med vår TUI Collection-utflykt Söderns skatter, som innehåller både jeepfärd i öknen, kyrkan i Rabil, besök på keramikfabrik, provsmakning av nationalrätten cachupa och bad vid den milslånga Santa Monica-stranden.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  En dag på den blå Atlanten ger mysig avkoppling och nya perspektiv på Boavistas långa vita stränder. Du kan välja mellan flera olika båtturer med strandhugg och badstopp, Och för er som reser med barn finns även en familjekryssning med pirattema och ansiktsmålning.

 • Kvällsturer med mat & dryck

  Kvällsturer med mat & dryck

  Vill du göra något extra av en av semesterns kvällar, boka utflykten Romantisk middag. Lite före solnedgången körs du till en av öns finaste strandrestauranger Perola de Chaves. Där väntar välkomstdrink och en trerätters middag, som du intar till ackompanjemang av ett liveband.